reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Z mojej wiedzy wynika, ze po 1h są "złe " wyniki jak wartości jest ponad 5 krotnie wyższa niz bazowa - u Ciebie tak nie jest. Faktycznie po 2h wysoko, nie spada... ja bym sie skonsultowała z innym lekarzem jeszcze w tym przypadku.
No właśnie za tydzień mam konsultację z innym. Więc chciałabym żeby całościowo spojrzał na Hashimoto i IO i podjął jakieś decyzje. :)

Tak, po 2h jest juz w normie z tego co pamietam. Jak bede w domu moge odkopać wyniki. Tylko po 1h mialam 50, a reszte wszystko i glukoze i insulinę dobrze.
To ja bym zaczęła od diety niski ig plus ćwiczenia. Taki wynik wedlug mniw do zbicia beez mety, ale lekarzem nie jestem. Chociaż podobno meta wplywa pozytywnie na starania....

Mi na podstawie kalkulatora wychodzi słodki 17 listopada 😂😂 akurat na Swieta będzie mógł już wyjść do ludzi 🙈🙈
Mnie z kalkulatora 11 listopada. Nie ukrywam, że walczyliśmy w tym miesiącu jak o niepodległość więc by się zgadzało 😂 Przynajmniej zawsze by miał/miała wolne na urodziny😂

Mnie z kalkulatora 11 listopada. Nie ukrywam, że walczyliśmy w tym miesiącu jak o niepodległość więc by się zgadzało 😂 Przynajmniej zawsze by miał/miała wolne na urodziny😂
a u mnie idealnie w dzień moich urodzin 🥺🙏🏼

Załączniki

• IMG_7617.jpeg
    IMG_7617.jpeg
    88,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry