Kaala
Fanka BB :)
To mój pierwszy cionsz , wiec stresik jest ze coś pójdzie nie takjeśli nie masz złej historii to myślę, że nie musisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mój pierwszy cionsz , wiec stresik jest ze coś pójdzie nie takjeśli nie masz złej historii to myślę, że nie musisz
nikt Ci nie zabroni!To mój pierwszy cionsz , wiec stresik jest ze coś pójdzie nie tak
Proszę: Link do: Regionalna akcja profilaktyczna – Region Opole - Pacjent - Diagnostyka Laboratoria MedyczneWystarczy ze zrobię bete i wit D i rabat mi sami nalicza ?
Jaka to promocja ? Możesz mi podlinkować?
nikt Ci nie zabroni!
dokładnie! I w dodatku nikt Cię tu @Kaala nie będzie oceniał! Czujesz potrzebę, to rób!
ale ja mieszanie wiecnie, bo dużo źródeł mówi, że jak się karmi, to nie można zajść w ciążę
Zajebiscie , że mojego zadupia tutaj nie ma ależ ja to kochamProszę: Link do: Regionalna akcja profilaktyczna – Region Opole - Pacjent - Diagnostyka Laboratoria Medyczne
Ja robiłam betę i proga i mi naliczyło, ale wystarczyłaby sama beta.
nie ważne! Z Twoich cyców jeszcze dajesz!ale ja mieszanie wiec
A to nie starasz się o drugie xD? Pisz tak.Tak w sumie skoro już urodziłam to mogę na legali wejsc w tryb pauzujący, nie?