Brownie1992
Moderator
Flo mówi, że termin porodu na 2 grudzień więc to przecież prawie listopadJa to już grudzień jak już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flo mówi, że termin porodu na 2 grudzień więc to przecież prawie listopadJa to już grudzień jak już
mi liczy jeszcze na 28.11, ale ja wcześniej urodzę bo będę miała CCFlo mówi, że termin porodu na 2 grudzień więc to przecież prawie listopad
Ty masz taki? Mi flo identycznie pokazuje!Flo mówi, że termin porodu na 2 grudzień więc to przecież prawie listopad
Planuje na Ujastku jak cośTy masz taki? Mi flo identycznie pokazuje!
Jeszcze się spotkamy na krakowskiej porodówce
Ja w sumie nie dotarłam jeszcze do tego etapuPlanuje na Ujastku jak coś
Koleżanki niby najbardziej polecały. I tam robią cesarkę bez problemu w razie wuJa w sumie nie dotarłam jeszcze do tego etapu
Ja też obstawiam Kraków do porodu. Więc jak coś nie zapomnijcie o mnie.Ty masz taki? Mi flo identycznie pokazuje!
Jeszcze się spotkamy na krakowskiej porodówce
a ja nie, bo mam 362 kmJa też obstawiam Kraków do porodu. Więc jak coś nie zapomnijcie o mnie.
Moja dobra kolezanka rodziła na Siemiradzkiego. Chwalila sobie i to w sumie jedyne co wiem w tym temacie inna byla w Bochni, tam podobno wlasnie nie ma problemów z cesarka.Koleżanki niby najbardziej polecały. I tam robią cesarkę bez problemu w razie wu
Ja mam 60 km. Ścisnę nogi i dojadę. Ja dwa razy rodziłam w Siemiradzkim w Krk.a ja nie, bo mam 362 km