pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak dzisiejszy przykład mówi nie tylko Olgierdowinie ważne! Z Twoich cyców jeszcze dajesz!
Brałam Pregnę, ale zamówiłam dziś na sprobowanie Puerie, witamina d+k2, witamina A, E, magnez, mam też jakiś kolagen więc go dożeram, Ashwaganda. Inozytol też brałam, ale chyba za małą dawkęDziewczyny robię sobie zamowienie z witamin i tak się zastanawiam co suplementujecie? ja biorę pragnę start, wit d.+k2, Wit B complex. Zastanawiam się nad inozytolem i nac.
Za przeproszeniem czy ty nam życzysz żebyśmy dalej tu byly jak już urodzisz?A to nie starasz się o drugie xD? Pisz tak.
Ja na przykład wezmę się na sposób: napiszę, że od razu staram się o drugie i jak będą chciały dowodów, to wpiszę się na testowanie na jakąś randomową datę .
Może chodziło o kolejna ciążęZa przeproszeniem czy ty nam życzysz żebyśmy dalej tu byly jakbjiz urodzisz?
Tak to ja się nie bawię
Nieeee, absolutnie!Za przeproszeniem czy ty nam życzysz żebyśmy dalej tu byly jak już urodzisz?
Tak to ja się nie bawię
Ja to już grudzień jak jużNieeee, absolutnie!
Wy macie na listopad migiem przechodzić!
Tzn. mi chodziło o drugą ciążę w tej ciąży .
Że niby staram się o drugie już teraz.
spoko, e razie czego się uzna, że masz termin na 43 listopada, nie martw się tymJa to już grudzień jak już