reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dostałam dziś resztę wyników, czy ktoś się na tym zna albo robił podobne badania? Na moje oko chyba nie jest tak źle jak myślałam oprócz tego białka s, antytrombiny III i coś z tym toczniem bo te wyniki są tak na granicy :O
Swego czasu mocno interesowałam się tematem.

Te wyniki po pierwsze powtarza się po co najmniej 12 tygodniach, bo jedno powtórzenie nic nie da.
Co do zespołu antyfosfolipidowego, który diagnozujesz, to go po tym jednym powtórzeniu nie masz.

No ale więcej będzie można napisać i wykluczyć za dwanaście tygodni, bo żaden lekarz pojedynczego badania nie uznaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak to wiem , że można przedawkować . Ale chyba jakby była az tak bardzo szkodliwa nie dodawali by jej do produktów który ma poprawić i odżywić organizm tak jak w przypadku tego SmartMe 🤷‍♀️
Muszę chyba doczytać dobrze co piszą o tym suplemencie
Ja jestem taka trochę lekomanka 🤭

Edit . Pisze tylko że zaleca się zbadac poziom wit D przed stosowaniem . Nic o wit a nie pisze
ja jestem bardzo ostrożna, bo np. mój mąż musi uważać na wszystkie witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, bo ma hipertrójglicerydemię. I dając mu wit. A mogłabym mu uszkodzić wątrobę.
Dlatego z ogromną rezerwą podchodzę do supli i staram się brać tylko takie, których ewentualnym przedawkowaniem sobie (lub mężowi) nie zaszkodzę

Edit: a, a o hipertrójglicerydemii dowiedział się absolutnie przypadkiem, kiedyś przy badaniach przed jakimiś zawodami. Tak to by do dzisiaj nie wiedział

reklama
ja jestem bardzo ostrożna, bo np. mój mąż musi uważać na wszystkie witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, bo ma hipertrójglicerydemię. I dając mu wit. A mogłabym mu uszkodzić wątrobę.
Dlatego z ogromną rezerwą podchodzę do supli i staram się brać tylko takie, których ewentualnym przedawkowaniem sobie (lub mężowi) nie zaszkodzę
Rozumiem
Ja mogę tylko polecić , a ktoś według własnego uznania i potrzeb może zacząć stosować.
Ja stosowałam bo musiałam uzupełniać kwasy omega a że kondycja skory włosów i paznokci mi się pogorszyła to postawiłam na ten preparat

Do góry