Nasturtium
Fanka BB :)
Pewnie, że tak!Mam wynik progesteronu, równe 10 więc owu była. Ale myślicie że jest szansa na dwie grube krechy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, że tak!Mam wynik progesteronu, równe 10 więc owu była. Ale myślicie że jest szansa na dwie grube krechy?
Mój w udanym cyklu był 9,8 jakoś
mialas znizke prawda?@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
Health Labs Care SmartMe suplement diety na piękne włosy, skórę i paznokcie
Health Labs Care SmartMe 250 ml suplement diety na piękne włosy, skórę i paznokcie ✔ E-shop polecany przez klientów ✔ Ekspresowe doręczenie ✔ Odbiory osobiste ✔www.notino.pl
@Bolilol to juz jest przesuplementowana jak żre wszystko co popadnie@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
Health Labs Care SmartMe 250 ml suplement diety na piękne włosy, skórę i paznokcie ✔ E-shop polecany przez klientów ✔ Ekspresowe doręczenie ✔ Odbiory osobiste ✔www.notino.pl
dzięki, ale widzę, że ma w składzie wit E i d, a je już biorę i wit. A, do której mi się nie spieszy@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.
Super , mam nadzieje ze sprawdzi się u Ciebie@Bolilol zamówiłam supla poleconego przez @Kaala, ale wydaje mi się, że mógłby pomóc chociaż trochę przy Twoim wypadaniu włosów. Na pewno nie widzę tu nic, co mogłoby zaszkodzić.