reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Mam jeszcze pytanie natury technicznej: jak Wy to robicie, że możecie reagować na wpisy innymi emotikonami niż okejką? Próbowałam znaleźć taką opcję i nie mogę, przeszukałam całą aplikację xd

reklama
O pierwsze 8 cykli, z czego 2 na ovi (nie zadziałało), bez innych wspomagaczy poza suplami.
Badania takie podstawowe (morfo, tarczyca, wszystkie z listy "3-5 dc", krzywa cukrowa i insulinowa, amh, drożność HyCoSy) plus nasienie. Wyszyskie, poza insuliną po 1h wyszły dobre.
A jaka mialas insulinę po 1h? Bierzesz coś na to? Bo ja w krzywej tez mialam ten 1 wynik ponad norme i dostalam mete 750.

To ja tylko tak nieśmiało napiszę, że nadal jeszcze robimy listopadowe bobasy. Dopiero od 10.03.2023r. startują grudniowe maluchy :)

twas the night before christmas GIF

Długo już bierzesz metę? Miałaś jakieś kontrole insuliny po tym czasie? Sprawdzałaś może czy wpłynęło to u Ciebie jakoś na próby wątrobowe?
Od lipca. Nie sprawdzalam jeszcze, ale mam w planach. O probach watrobowych nie pomyslalam, ale dorzuce przy kolejnym pobraniu.
Ja sam wskazik homa to mialam blisko 1. Na krzywej tylko ta insulina po 1h jest wyzej..
I tak od zawsze czuje, ze ta meta nie do końca mi potrzebna. Ze dieta i ruchem udalo by sie to obniżyć, a meta to jednak chemia

Czyli nie masz własnych owu, wiadomo dlaczego?
Mam swoje owu, tylko lekarka zaobserwowała że przy pękaniu pęcherzyka robi się często torbielka czynnościowa. Wchlania się wprawdzie ale utrudnia to spermie na dostanie się do jajeczka.
Przy ovi można wplynac na szybsze pęknięcie i uniknąć tego typu sytuacji podobno.

reklama
To ja tylko tak nieśmiało napiszę, że nadal jeszcze robimy listopadowe bobasy. Dopiero od 10.03.2023r. startują grudniowe maluchy :)

twas the night before christmas GIF
mi pokazuje 29.11 ewentualny poród, a jestem 9dc, ale cieszy mnie to, że w kolejny cyklu jeszcze załapałabym się na dzieciaka w tym roku... no ale wiadomo... przyjmę każdą datę :)

Do góry