Avy
Fanka BB :)
Po 22-dniowym cyklu witam się z Wami w 1dc... Czuję, że mój organizm żyje swoim życiem i nie chce współpracować.
@pluto_nova wpisz mi @
@pluto_nova wpisz mi @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać bardzo dobrze kreseczkiSkoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze
Rozumiem w stu procentach Twoje sprzeczne emocje. Uważam, ze adopcja komórki to bardzo trudna i poważna decyzja. Może dobrze by Ci zrobiło porozmawianie z dziewczynami w i po ciążach z AK?Kochana, ja nie zdążyłam, już jakiś czas temu pisałam, że dostałam okresu po bardzo krótkim cyklu
Nie ma już chyba dla mnie nadziei.
Śmieszna jestem z tą swoją nadzieją co miesiąc.
Jak się wyjaśni co z wizą, to lecimy do Polski, ale pewnie i na ivf za późno.
Mąż koniecznie chce spróbować z komórką dawcy, a mną targają sprzeczne uczucia.
W wieku 44 lat chciałabym po prostu cieszyć się życiem, a tu jedna wielka niewiadoma. Nawet nie wiem gdzie będę mieszkać za 2 miesiące
Nie mam pojęcia, ale to bardzo ciekawe pytanie, warto zapytać o to ginekologa.Dziewczyny zastanawiałam się właśnie (nie wiem skąd mi się to wzięło, ale muszę się tym z Wami podzielić ) czy pora dnia kiedy dostajemy okres jest zależna od pory dnia kiedy była owulacja? Np. jeśli dostaję okresu wieczorem to znaczy, że pęcherzyk pękł też wieczorem?
U mnie biel bieli bieluśka, więc czekam na okres.
też kiedyś nad tym myślałam ale podobno nieDziewczyny zastanawiałam się właśnie (nie wiem skąd mi się to wzięło, ale muszę się tym z Wami podzielić ) czy pora dnia kiedy dostajemy okres jest zależna od pory dnia kiedy była owulacja? Np. jeśli dostaję okresu wieczorem to znaczy, że pęcherzyk pękł też wieczorem?
Nic mi tak nie pomogło na wypadające włosy jak kuracja karabione w tabletkach, a próbowałam wielu rzeczy…. Jak już widzę, że zaczyna się gorszy czas to znowu kuracjaMam pytanie z innej mańki, a nuż ktoś wie?
Lecą mi włosy. Ale naprawdę strasznie. Są wszedzie, przeczesanie włosów dłonią kończy się wyciągnięciem garści włosów. Po nocy z poduszki zgarniam dwie garście. To już jest po prostu przerazajace...
Zawsze miałam mega gęste włosy, zawsze byłam koszmarem fryzjerów, zawsze było "Jezu ile pani tu tego ma", zwykle podcięcie końcówek a pół podłogi w moich klakach (niestety głowa to nie jedyne takie miejsce na moim ciele... Taka uroda). Teraz zaczynam zauważać spore prześwity.... Do tego ewidentnie dużo wolniej rosną.
Do celu: czy możecie mi polecić jakieś szampony, odżywki, wcierki, maski czy cokolwiek, co byłoby w stanie mi zatrzymać to szaleństwo?