staramsiebardzo
Fanka BB :)
Hej dziewczyno u mnie dziś biel, dziewczyny życzę wam dobrych wyników bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli zrobisz dziś i jutro, to bedziesz wiedziała, czy rośnie. Ale wazne, żebyś Ty się czuła z tym w porządku, bo jeśli pozytywna beta ma Cię „rozwalić” na kawałki, bo bedziesz się zastanawiać, czy to zastrzyk, czy nie, to lepiej czekaćJa jeszcze walczę z myślami, bo mówiłam mężowi o tym zastrzyku i mówi żebym jeszcze poczekała jeden-dwa dni ale może pójdę i nic mu nie powiem
No właśnie tak myśle czy w takiej sytuacji nie zrobić dziś i w środęJeśli zrobisz dziś i jutro, to bedziesz wiedziała, czy rośnie. Ale wazne, żebyś Ty się czuła z tym w porządku, bo jeśli pozytywna beta ma Cię „rozwalić” na kawałki, bo bedziesz się zastanawiać, czy to zastrzyk, czy nie, to lepiej czekać
tulęHej dziewczyno u mnie dziś biel, dziewczyny życzę wam dobrych wyników bety
kurcze ja tu za bardzo nic nie widzęAleeeeeeeee po rozebraniu komisjo wzywam
No właśnie na żywo trzeba aż się wpatrzyć czy w pinkach sikanych dupocienie się zdarzają?kurcze ja tu za bardzo nic nie widzę