aurii_orelii
Fanka BB :)
ja widzę szarąAleeeeeeeee po rozebraniu komisjo wzywam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja widzę szarąAleeeeeeeee po rozebraniu komisjo wzywam
Kochana, ja nie zdążyłam, już jakiś czas temu pisałam, że dostałam okresu po bardzo krótkim cyklu
mi się nie zdarzyły, ale przy becie 9 cień był widoczny bez rozbierania testuNo właśnie na żywo trzeba aż się wpatrzyć czy w pinkach sikanych dupocienie się zdarzają?
Mi nigdy cień się nie przydarzyłNo właśnie na żywo trzeba aż się wpatrzyć czy w pinkach sikanych dupocienie się zdarzają?
Ja czytałam, że zdarzają się, aczkolwiek nigdy wcześniej nie miałamNo właśnie na żywo trzeba aż się wpatrzyć czy w pinkach sikanych dupocienie się zdarzają?
Niemożliwym jest postawienie się w czyjejś sytuacji, ale chciałam Ci tylko napisać, że przesyłam wirtualne wsparcie! Decyzja o skorzystaniu z komórki dawcy musi być bardzo trudna. Przepracuj to sobie wewnętrznie zanim się zdecydujesz.Kochana, ja nie zdążyłam, już jakiś czas temu pisałam, że dostałam okresu po bardzo krótkim cyklu
Nie ma już chyba dla mnie nadziei.
Śmieszna jestem z tą swoją nadzieją co miesiąc.
Jak się wyjaśni co z wizą, to lecimy do Polski, ale pewnie i na ivf za późno.
Mąż koniecznie chce spróbować z komórką dawcy, a mną targają sprzeczne uczucia.
W wieku 44 lat chciałabym po prostu cieszyć się życiem, a tu jedna wielka niewiadoma. Nawet nie wiem gdzie będę mieszkać za 2 miesiące