Kaala
Fanka BB :)
Miło , że o mnie myśliszDaj znać od razu, bo ja pierwsze co po wstaniu pomyślałam „ciekawe czy Kaala robiła test” więc czekam z niecierpliwością
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miło , że o mnie myśliszDaj znać od razu, bo ja pierwsze co po wstaniu pomyślałam „ciekawe czy Kaala robiła test” więc czekam z niecierpliwością
Mam o 8, właśnie sobie śniadanie robię, ale tez mi powiedzą, ze wyniki dziś wieczorem, a w praktyce są popołudniu zazwyczaj@Aczkolwiek@to_na_pralkę @hachette kiedy wy idziecie na bete ?
Ja juz po pobraniu , wyniki będą jakos 16 znowu czekać
Ktoś tu testuje moja cierpliwość , której nie mam
supcio ! Będę czekać na Twoje wynikiMam o 8, właśnie sobie śniadanie robię, ale tez mi powiedzą, ze wyniki dziś wieczorem, a w praktyce są popołudniu zazwyczaj
Ja jeszcze walczę z myślami, bo mówiłam mężowi o tym zastrzyku i mówi żebym jeszcze poczekała jeden-dwa dni ale może pójdę i nic mu nie powiem@Aczkolwiek@to_na_pralkę @hachette kiedy wy idziecie na bete ?
Ja juz po pobraniu , wyniki będą jakos 16 znowu czekać
Ktoś tu testuje moja cierpliwość , której nie mam
Zrob to w zgodzie ze sobąJa jeszcze walczę z myślami, bo mówiłam mężowi o tym zastrzyku i mówi żebym jeszcze poczekała jeden-dwa dni ale może pójdę i nic mu nie powiem
Trzymam kciuki za piękne wynik przyrosty i nudna ciążę , proszę mnie oznaczyć żebym przypadkiem nie przegapiłaDziękuję Sloneczko właśnie wstaje, ogarnę się i jadę do labu, to będą wyniki popołudniu
Ja na Twoje tezsupcio ! Będę czekać na Twoje wyniki
Oznaczę dziękujęTrzymam kciuki za piękne wynik przyrosty i nudna ciążę , proszę mnie oznaczyć żebym przypadkiem nie przegapiła