reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hej w marcu 😀 Ja pozostaję pauzujacą do czerwca. Taka była decyzja jeszcze przed rozpoczęciem starań. Ze spróbujemy 1 cykl a jak się nie uda (co było do przewidzenia...) to wrócimy do tematu w czerwcu. Ten czas chcę wykorzystać na robienie testów owulacyjnych żeby sprawdzić jak to u mnie działa i na szukaniu konkretnego lekarza.
Mam ogromną nadzieję, że do czerwca kazda z Was przejdzie do wątków dla mam 😉 Tego Wam wszystkim życzę

Właśnie nie wiem o co chodzi z tym zapachem bo nigdy nie czułam :( jedynie zapach ulewajacego się mleka xd ale płyny do płukania prania dla dzieciaczków tak fajnie pachną, zwłaszcza Lenor, że używam teraz do wszystkiego.
Moje to nie pamiętam, żeby jakoś ulewały cokolwiek, bekały i przyjęte ;) prędzej z pieluchy wyleciało niż górą... no a zapach ogólnie wszystkiego, wykąpane w tych mydełkach dla dzieci, posmarowane oliwkami, w czyściutkich ciuszkach też pachnących, ta delikatna skórka czyściutka i pachnąca tylko na niemowlaku - ten zapach to całokształt tego.

A dziękujemy;)
Powiem Wam a propos ciąż mnogich, ze blizniaki bardzo bym chciała, ale kazda wieksza ciaza mnie przeraża. I obciążenie dla organizmu i niebezpieczne to jest dla dzieciaczków.

Ja mam podobnie. Chciałabym bliźniaki, ale przy pojedynczej ciąży miałam duże problemy, a co dopiero przy mnogiej i to z jeszcze większym obciążeniem zdrowotnym niż wcześniej. 🙄

reklama
to najważniejsze, żeby mieć to zaufanie. ja mam z tym problem żeby tak wierzyć w 100% niby stosuję się do zaleceń ale żebym była jakoś bardzo przekonana to nie :D
mam tak samo, jakoś na 100 proc. to ja żadnemu lekarzowi nie wierzę ;)
Ogólnie to w calym leczeniu nieplodnosci to to badanie bolalo mnie najbardziej. Az krzyczalam

współczuję, aż mnie ciarki przeszły

Do góry