Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to najważniejsze, żeby mieć to zaufanie. ja mam z tym problem żeby tak wierzyć w 100% niby stosuję się do zaleceń ale żebym była jakoś bardzo przekonana to nieNo ja ufam temu mojemu lekarzowi, więc robie tak jak mi mówi
Moje to nie pamiętam, żeby jakoś ulewały cokolwiek, bekały i przyjęte prędzej z pieluchy wyleciało niż górą... no a zapach ogólnie wszystkiego, wykąpane w tych mydełkach dla dzieci, posmarowane oliwkami, w czyściutkich ciuszkach też pachnących, ta delikatna skórka czyściutka i pachnąca tylko na niemowlaku - ten zapach to całokształt tego.Właśnie nie wiem o co chodzi z tym zapachem bo nigdy nie czułam jedynie zapach ulewajacego się mleka xd ale płyny do płukania prania dla dzieciaczków tak fajnie pachną, zwłaszcza Lenor, że używam teraz do wszystkiego.
o kurde, az tak? nie strasz.... jakieś znieczulenie miałaś, leki czy kroplówka ?Ogólnie to w calym leczeniu nieplodnosci to to badanie bolalo mnie najbardziej. Az krzyczalam
A dziękujemy
Powiem Wam a propos ciąż mnogich, ze blizniaki bardzo bym chciała, ale kazda wieksza ciaza mnie przeraża. I obciążenie dla organizmu i niebezpieczne to jest dla dzieciaczków.
a czemu cieszy cię endometrium 8 mm? - im grubsze tym lepsze raczej, chyba przy in vitro endometrium poniżej 7 mm nie kwalifikuje do podania zarodkaNo przepadnie, ale co zrobić
ja sie ciesze,ze mam endo 8mm a nie znow jakies 15.
Nie, na żywo bo to sama biopsja byla. Trwalo moze z 10 sekund, ale no taki mocny okreso kurde, az tak? nie strasz.... jakieś znieczulenie miałaś, leki czy kroplówka ?
Nieprawda. Za grube endometrium nie jest dobre. Ja mialam przed antybiotykami 15-16 i to bylo raczej za duze endo. Od 7mm jest okej.a czemu cieszy cię endometrium 8 mm? - im grubsze tym lepsze raczej, chyba przy in vitro endometrium poniżej 7 mm nie kwalifikuje do podania zarodka
mam tak samo, jakoś na 100 proc. to ja żadnemu lekarzowi nie wierzęto najważniejsze, żeby mieć to zaufanie. ja mam z tym problem żeby tak wierzyć w 100% niby stosuję się do zaleceń ale żebym była jakoś bardzo przekonana to nie
Ogólnie to w calym leczeniu nieplodnosci to to badanie bolalo mnie najbardziej. Az krzyczalam