LadyCaro
Fanka BB :)
Hej, ja wlasnie czekam na biopsje. @pluto_nova przepisz mnie na pauze jednak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale… ale… Przecież były plany! Seks w aucie! Jak to tak?Hej, ja wlasnie czekam na biopsje. @pluto_nova przepisz mnie na pauze jednak
Jak pomechramy teraz w endo to nic nie ma sznas sie tam zagnieździćale… ale… Przecież były plany! Seks w aucie! Jak to tak?
A owu już była?Jak pomechramy teraz w endo to nic nie ma sznas sie tam zagnieździć
tak Ci powiedzieli teraz?Jak pomechramy teraz w endo to nic nie ma sznas sie tam zagnieździć
to sobie siebie na razie wpisałam na 13.03! W ramach zemsty!Jak pomechramy teraz w endo to nic nie ma sznas sie tam zagnieździć
trzymam kciuki żeby było czysto ja idę w przyszłym cyklu jak się znowu nie udaHej, ja wlasnie czekam na biopsje. @pluto_nova przepisz mnie na pauze jednak
nie wiem, bo ja nie przykładałam do tego dużej uwagi, bo mam odwrotny problem. Ale jak szukałam jak zmniejszyć estradiol dieta, to było całe mnóstwo informacji jakie produkty go podbijają. Z supli wydaje mi się, że też wit E, ale nie jestem pewna, bo zwiększenia estradiolu nie szukałamA co z diety polecasz i z supli?
Też myślałam że chciałabym bliźniaki, a nawet przez chwilę byłam w ciąży bliźniaczej ale od razu źle rokowała i jeden pęcherzyk się wchłonął. Z drugiego mam synka, który pokazał mi że z bliźniakami byłoby przerypane zwłaszcza bez żadnej pomocy ze strony rodziny. Ale pewnie jak już się trafi to ludzie jakoś sobie muszą radzić bo nie mają wyjściaA dziękujemy
Powiem Wam a propos ciąż mnogich, ze blizniaki bardzo bym chciała, ale kazda wieksza ciaza mnie przeraża. I obciążenie dla organizmu i niebezpieczne to jest dla dzieciaczków.
Właśnie nie wiem o co chodzi z tym zapachem bo nigdy nie czułam jedynie zapach ulewajacego się mleka xd ale płyny do płukania prania dla dzieciaczków tak fajnie pachną, zwłaszcza Lenor, że używam teraz do wszystkiego.nie wiedziałabyś co tracisz. Zapach małego niemowlaczka jest najcudowniejszy
witaj siostro. Ja też znowu aktywowałam w pracy kartę na siłownie od 1 marca...zobaczymy po ilu mój zapał klapnie
Co tu się zadziało
Ja miałam cykle 30 dniowe i nagle znienacka po 30dc dopiero była owu. Zorientowałam się po becie w 46dc bodajże biochem, ale generalnie wszystko jest możliwe. Teraz mam cykl stymulowany a owu była chyba w 34dc...Byłam w poniedziałek na monitoringu bo coś miałam przeczucie ze ten cykl się różni od wcześniejszych i miałam racje, chociaż nie monitoruje owulacji testami ani temperatura. Okazało się ze 13dc a dwa pecherzyki maja tylko 14mm nie wiem co to może zwiastować, ale pewnie cykl bez owulacji