reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A co z diety polecasz i z supli?
nie wiem, bo ja nie przykładałam do tego dużej uwagi, bo mam odwrotny problem. Ale jak szukałam jak zmniejszyć estradiol dieta, to było całe mnóstwo informacji jakie produkty go podbijają. Z supli wydaje mi się, że też wit E, ale nie jestem pewna, bo zwiększenia estradiolu nie szukałam :)

reklama
A dziękujemy;)
Powiem Wam a propos ciąż mnogich, ze blizniaki bardzo bym chciała, ale kazda wieksza ciaza mnie przeraża. I obciążenie dla organizmu i niebezpieczne to jest dla dzieciaczków.
Też myślałam że chciałabym bliźniaki, a nawet przez chwilę byłam w ciąży bliźniaczej ale od razu źle rokowała i jeden pęcherzyk się wchłonął. Z drugiego mam synka, który pokazał mi że z bliźniakami byłoby przerypane :D zwłaszcza bez żadnej pomocy ze strony rodziny. Ale pewnie jak już się trafi to ludzie jakoś sobie muszą radzić bo nie mają wyjścia :p

Swoją drogą przy stymulacji jest większa szansa na ciążę mnogą ale chyba tylko jakby było więcej pęcherzyków dominujących? Z jednego stymulacja nie podbija szansy na ciążę mnogą, to już tylko geny, dobrze myślę?
nie wiedziałabyś co tracisz. Zapach małego niemowlaczka jest najcudowniejszy :)

witaj siostro. Ja też znowu aktywowałam w pracy kartę na siłownie od 1 marca...zobaczymy po ilu mój zapał klapnie

Co tu się zadziało:o🫣
Właśnie nie wiem o co chodzi z tym zapachem bo nigdy nie czułam :( jedynie zapach ulewajacego się mleka xd ale płyny do płukania prania dla dzieciaczków tak fajnie pachną, zwłaszcza Lenor, że używam teraz do wszystkiego.
Byłam w poniedziałek na monitoringu bo coś miałam przeczucie ze ten cykl się różni od wcześniejszych i miałam racje, chociaż nie monitoruje owulacji testami ani temperatura. Okazało się ze 13dc a dwa pecherzyki maja tylko 14mm nie wiem co to może zwiastować, ale pewnie cykl bez owulacji 😏
Ja miałam cykle 30 dniowe i nagle znienacka po 30dc dopiero była owu. Zorientowałam się po becie w 46dc bodajże :p biochem, ale generalnie wszystko jest możliwe. Teraz mam cykl stymulowany a owu była chyba w 34dc...

Do góry