reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A co z diety polecasz i z supli?
nie wiem, bo ja nie przykładałam do tego dużej uwagi, bo mam odwrotny problem. Ale jak szukałam jak zmniejszyć estradiol dieta, to było całe mnóstwo informacji jakie produkty go podbijają. Z supli wydaje mi się, że też wit E, ale nie jestem pewna, bo zwiększenia estradiolu nie szukałam :)

reklama
A dziękujemy;)
Powiem Wam a propos ciąż mnogich, ze blizniaki bardzo bym chciała, ale kazda wieksza ciaza mnie przeraża. I obciążenie dla organizmu i niebezpieczne to jest dla dzieciaczków.
Też myślałam że chciałabym bliźniaki, a nawet przez chwilę byłam w ciąży bliźniaczej ale od razu źle rokowała i jeden pęcherzyk się wchłonął. Z drugiego mam synka, który pokazał mi że z bliźniakami byłoby przerypane :D zwłaszcza bez żadnej pomocy ze strony rodziny. Ale pewnie jak już się trafi to ludzie jakoś sobie muszą radzić bo nie mają wyjścia :p

Swoją drogą przy stymulacji jest większa szansa na ciążę mnogą ale chyba tylko jakby było więcej pęcherzyków dominujących? Z jednego stymulacja nie podbija szansy na ciążę mnogą, to już tylko geny, dobrze myślę?
nie wiedziałabyś co tracisz. Zapach małego niemowlaczka jest najcudowniejszy :)

witaj siostro. Ja też znowu aktywowałam w pracy kartę na siłownie od 1 marca...zobaczymy po ilu mój zapał klapnie

Co tu się zadziało:o🫣
Właśnie nie wiem o co chodzi z tym zapachem bo nigdy nie czułam :( jedynie zapach ulewajacego się mleka xd ale płyny do płukania prania dla dzieciaczków tak fajnie pachną, zwłaszcza Lenor, że używam teraz do wszystkiego.
Byłam w poniedziałek na monitoringu bo coś miałam przeczucie ze ten cykl się różni od wcześniejszych i miałam racje, chociaż nie monitoruje owulacji testami ani temperatura. Okazało się ze 13dc a dwa pecherzyki maja tylko 14mm nie wiem co to może zwiastować, ale pewnie cykl bez owulacji 😏
Ja miałam cykle 30 dniowe i nagle znienacka po 30dc dopiero była owu. Zorientowałam się po becie w 46dc bodajże :p biochem, ale generalnie wszystko jest możliwe. Teraz mam cykl stymulowany a owu była chyba w 34dc...

Do góry