reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Też myślałam że chciałabym bliźniaki, a nawet przez chwilę byłam w ciąży bliźniaczej ale od razu źle rokowała i jeden pęcherzyk się wchłonął. Z drugiego mam synka, który pokazał mi że z bliźniakami byłoby przerypane :D zwłaszcza bez żadnej pomocy ze strony rodziny. Ale pewnie jak już się trafi to ludzie jakoś sobie muszą radzić bo nie mają wyjścia :p

Swoją drogą przy stymulacji jest większa szansa na ciążę mnogą ale chyba tylko jakby było więcej pęcherzyków dominujących? Z jednego stymulacja nie podbija szansy na ciążę mnogą, to już tylko geny, dobrze myślę?

Tak, stymulacja to wieksze szanse na blizniaki dwujajowe. Jednojajowe to rzeczywiście chyba geny i trochę przypadek.
Wlasnie wczoraj zaczelam stymulacje do inseminacji i az jestem ciekawa co tam wyrośnie. Naturalnie zawsze mam tylko 1 pecherzyk.

mi Pani doktor powiedziała w poniedziałek, że jak chcę zrobić biopsję to do 10 dnia cyklu żeby ten cykl nie był zmarnowany i można było próbować....
No a moj doktor wlasnie chcial w 2 polowie cyklu. A w szpitalu histero mi robili w pierwszej. Wiec nie wiem, robię co mi mi mówią xD

No a moj doktor wlasnie chcial w 2 polowie cyklu. A w szpitalu histero mi robili w pierwszej. Wiec nie wiem, robię co mi mi mówią xD
no wiadome, też miałam histero w pierwszej fazie.... można się nieźle zagubic w tym co mówią lekarze ale co zrobić, czegoś się trzeba trzymać

U mnie znowu anomalia, bo ważąc 8 kg mniej miałam 38, a teraz 7..
Bo tym razem to nie kwestia twojej wagi, tk mi się zdaje, że może to jednak ta przysadka, to tylko teorie a mam nadzieję, że dr rozwiąże wszystkie twoje wątpliwości skąd to się bierze i co z tym robić. Ja na podbijaniu estradiolu się nie znam, bo mam zawsze dobry, więc nie gmeram.
No ja stwierdziłam, że multi sport u mnie się nie sprawdzi. Ale wykupiłam sobie apke i od dwóch tygodni ćwiczę i chcę wiecej 🤩 w końcu coś mi podeszło
Podziwiam was wszystkie co w domu ćwiczycie. Ja jak wrócę z pracy t jestem zjechana i nie ma opcji żebym sama z siebie coś wycisnęła, bo jeszcze najpierw trzeba dzieciarnię ogarnąć.... Siłka jest o niebo lepsza, bo na fali jeżdżenia z pracy, podrzucam dzieci do domu i jadę dalej na siłkę i to jest jedyny mobilizator mój niestety
Oby tak było, ja mam cykle 27 dni jak dotąd stad mnie dziwi takie przesunięcie. Idę we wtorek zobaczyć czy coś pękło i będę mieć pewność 😁 działamy cały czas 🤭
A to mało tu ciąż z pozornie bezowulacyjnych było ;) także ten, działajcie tak czy siak ;)

reklama
Do góry