LadyCaro
Fanka BB :)
Tak, dopiero co. Endo 8mm.A owu już była?
Taktak Ci powiedzieli teraz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dopiero co. Endo 8mm.A owu już była?
Taktak Ci powiedzieli teraz?
zrobione@pluto_nova jak już przepisujesz to ja poproszę dzień później, na 5.03 Dziękuję
No przepadnie, ale co zrobić@LadyCaro nie wiadomo jakie reakcje dodać do TWoich postów .
Z jednej strony dobrze ze masz biopsje bo będziesz wiedzieć co w trawie piszczy a z drugiej owulka jakby przepadnie
Ech
Pojebane to wszystko
mi Pani doktor powiedziała w poniedziałek, że jak chcę zrobić biopsję to do 10 dnia cyklu żeby ten cykl nie był zmarnowany i można było próbować....Tak, dopiero co. Endo 8mm.
Tak
Też myślałam że chciałabym bliźniaki, a nawet przez chwilę byłam w ciąży bliźniaczej ale od razu źle rokowała i jeden pęcherzyk się wchłonął. Z drugiego mam synka, który pokazał mi że z bliźniakami byłoby przerypane zwłaszcza bez żadnej pomocy ze strony rodziny. Ale pewnie jak już się trafi to ludzie jakoś sobie muszą radzić bo nie mają wyjścia
Swoją drogą przy stymulacji jest większa szansa na ciążę mnogą ale chyba tylko jakby było więcej pęcherzyków dominujących? Z jednego stymulacja nie podbija szansy na ciążę mnogą, to już tylko geny, dobrze myślę?
No a moj doktor wlasnie chcial w 2 polowie cyklu. A w szpitalu histero mi robili w pierwszej. Wiec nie wiem, robię co mi mi mówią xDmi Pani doktor powiedziała w poniedziałek, że jak chcę zrobić biopsję to do 10 dnia cyklu żeby ten cykl nie był zmarnowany i można było próbować....
no wiadome, też miałam histero w pierwszej fazie.... można się nieźle zagubic w tym co mówią lekarze ale co zrobić, czegoś się trzeba trzymaćNo a moj doktor wlasnie chcial w 2 polowie cyklu. A w szpitalu histero mi robili w pierwszej. Wiec nie wiem, robię co mi mi mówią xD
Bo tym razem to nie kwestia twojej wagi, tk mi się zdaje, że może to jednak ta przysadka, to tylko teorie a mam nadzieję, że dr rozwiąże wszystkie twoje wątpliwości skąd to się bierze i co z tym robić. Ja na podbijaniu estradiolu się nie znam, bo mam zawsze dobry, więc nie gmeram.U mnie znowu anomalia, bo ważąc 8 kg mniej miałam 38, a teraz 7..
Podziwiam was wszystkie co w domu ćwiczycie. Ja jak wrócę z pracy t jestem zjechana i nie ma opcji żebym sama z siebie coś wycisnęła, bo jeszcze najpierw trzeba dzieciarnię ogarnąć.... Siłka jest o niebo lepsza, bo na fali jeżdżenia z pracy, podrzucam dzieci do domu i jadę dalej na siłkę i to jest jedyny mobilizator mój niestetyNo ja stwierdziłam, że multi sport u mnie się nie sprawdzi. Ale wykupiłam sobie apke i od dwóch tygodni ćwiczę i chcę wiecej w końcu coś mi podeszło
A to mało tu ciąż z pozornie bezowulacyjnych było także ten, działajcie tak czy siakOby tak było, ja mam cykle 27 dni jak dotąd stad mnie dziwi takie przesunięcie. Idę we wtorek zobaczyć czy coś pękło i będę mieć pewność działamy cały czas
No ja ufam temu mojemu lekarzowi, więc robie tak jak mi mówino wiadome, też miałam histero w pierwszej fazie.... można się nieźle zagubic w tym co mówią lekarze ale co zrobić, czegoś się trzeba trzymać