Asiur93
Zaangażowana w BB
oby się okazało że wszystko juz elegancko i ból przyniósł jakieś pozytywne wieściNie, na żywo bo to sama biopsja byla. Trwalo moze z 10 sekund, ale no taki mocny okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby się okazało że wszystko juz elegancko i ból przyniósł jakieś pozytywne wieściNie, na żywo bo to sama biopsja byla. Trwalo moze z 10 sekund, ale no taki mocny okres
Nie do końca w to wierzę, bo miałam ostatnio 13 mm i ginka była zachwycona endo, no i jak wiesz implantacja poszła tylko spóźniona i zonk....Nieprawda. Za grube endometrium nie jest dobre. Ja mialam przed antybiotykami 15-16 i to bylo raczej za duze endo. Od 7mm jest okej.
13mm jest ok powyżej 16-17mm już niefajneNie do końca w to wierzę, bo miałam ostatnio 13 mm i ginka była zachwycona endo, no i jak wiesz implantacja poszła tylko spóźniona i zonk....
Mogą być bliźniaki jednojajoweTeż myślałam że chciałabym bliźniaki, a nawet przez chwilę byłam w ciąży bliźniaczej ale od razu źle rokowała i jeden pęcherzyk się wchłonął. Z drugiego mam synka, który pokazał mi że z bliźniakami byłoby przerypane zwłaszcza bez żadnej pomocy ze strony rodziny. Ale pewnie jak już się trafi to ludzie jakoś sobie muszą radzić bo nie mają wyjścia
Swoją drogą przy stymulacji jest większa szansa na ciążę mnogą ale chyba tylko jakby było więcej pęcherzyków dominujących? Z jednego stymulacja nie podbija szansy na ciążę mnogą, to już tylko geny, dobrze myślę?
Właśnie nie wiem o co chodzi z tym zapachem bo nigdy nie czułam jedynie zapach ulewajacego się mleka xd ale płyny do płukania prania dla dzieciaczków tak fajnie pachną, zwłaszcza Lenor, że używam teraz do wszystkiego.
Ja miałam cykle 30 dniowe i nagle znienacka po 30dc dopiero była owu. Zorientowałam się po becie w 46dc bodajże biochem, ale generalnie wszystko jest możliwe. Teraz mam cykl stymulowany a owu była chyba w 34dc...
EH nienawidzę tego stanu. Niby chce a boi się.Ja siedzę w pracy czytam Was i umieram sobie, od wczoraj dziwne plamienia mam…. Tak jakby rozkręca się @ ale nie potrafi się „puścić”
Wiesz, mialysmy tu dziewczyny, ktore mialy endo 3 i tez im lekarz mówił, ze ok.Nie do końca w to wierzę, bo miałam ostatnio 13 mm i ginka była zachwycona endo, no i jak wiesz implantacja poszła tylko spóźniona i zonk....
U mnie nie miałby kto z dzieckiem zostać w większości przypadków, więc siłka odpada a wolałabym na siłownieBo tym razem to nie kwestia twojej wagi, tk mi się zdaje, że może to jednak ta przysadka, to tylko teorie a mam nadzieję, że dr rozwiąże wszystkie twoje wątpliwości skąd to się bierze i co z tym robić. Ja na podbijaniu estradiolu się nie znam, bo mam zawsze dobry, więc nie gmeram.
Podziwiam was wszystkie co w domu ćwiczycie. Ja jak wrócę z pracy t jestem zjechana i nie ma opcji żebym sama z siebie coś wycisnęła, bo jeszcze najpierw trzeba dzieciarnię ogarnąć.... Siłka jest o niebo lepsza, bo na fali jeżdżenia z pracy, podrzucam dzieci do domu i jadę dalej na siłkę i to jest jedyny mobilizator mój niestety
A to mało tu ciąż z pozornie bezowulacyjnych było także ten, działajcie tak czy siak
Wiesz ja nie chodzę do takich lekarzy co nie mają podstawowej wiedzy(chyba że to usg i mają mi tylko powiedzięć ile mm ma pęcherzyk) bo zanim pójdę to najpierw ostro googluje do kogo iść, więc jak mówi gin, którą sobie wybrałam po ostrej selekcji, że 13 mm ok.to akurat wiem, ze tak jest. Ale rozumiem, że u ciebie to było potwierdzone, że za grube wynika z problemów, to inna sytuacja.Wiesz, mialysmy tu dziewczyny, ktore mialy endo 3 i tez im lekarz mówił, ze ok.
Ja mialam plamienia comiesieczne i musialo cos byc nie tak z tym endo, bez powodu one sie nie pojawily.
A długo trwa takie badanie?Ogólnie to w calym leczeniu nieplodnosci to to badanie bolalo mnie najbardziej. Az krzyczalam