reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Wychodzę dzisiaj znowu wcześniej, o 13 żeby zdążyć do lekarza, ale i tak mi coś praca średnio idzie..
Może jeszcze rada o co warto spytać lekarza, co zasugerować? Wy zawsze macie dobre pomysły ☺️.

reklama
A tak odnośnie szybkiego wzrostu pęcherzyków, to Wam pokaże ciekawostkę. Dopiero wczoraj, w 6dc zaczęłam mierzyć temperaturę i była standardowa jak na pierwszą fazę cyklu. A dzisiaj taka historia :D pytanie: czy to stres, czy winko (chociaż do tej pory nigdy nie miało wpływu), czy zaliczyłam owu w 6dc 😅
Nie, owulakow jeszcze nawet nie zaczęłam robić 😅
Też miałam taki skok w zeszłym cyklu i stwierdziłam, że po prostu było cieplej pod kołdrą 🤣

ja po opłacaniu multisporta przez 2 miesiące, podczas których ANI RAZU nie przestąpiłam progu fitnessclubu🫣 zaczęłam ćwiczyć w domu i tfu tfu, żeby nie zapeszyć 🤣 całkiem niezle mi idzie. Oby udało się utrzymać nam tę motywację 😉
No ja stwierdziłam, że multi sport u mnie się nie sprawdzi. Ale wykupiłam sobie apke i od dwóch tygodni ćwiczę i chcę wiecej 🤩 w końcu coś mi podeszło

Próbowałam ćwiczyć w domu już wielokrotnie ale nie mam motywacji 😞 Dodatkowo pracuje w 100% zdalnie, więc jak jest okazja to tylko patrzę, aby wyrwać się z domu chociażby na 5 minut nawet do sklepu. Dlatego mam nadzieje, że przełoży się to również na poprawę mojego zdrowia psychicznego, bo naprawdę jak za długo nigdzie nie wychodzę, to siada mi na głowę 😐
W taki wypadku to tylko jakiś sport poza domem ;) nawet żebys psychicznie odpoczęła od czterech ścian ;)

Zakładając, ze któryś się wybije, to za 3-4 dni możesz mieć owu i to wcale nie będzie nic dziwnego. Ja mam owu zawsze powyżej 20dc i już się przyzwyczaiłam do tego
Oby tak było, ja mam cykle 27 dni jak dotąd stad mnie dziwi takie przesunięcie. Idę we wtorek zobaczyć czy coś pękło i będę mieć pewność 😁 działamy cały czas 🤭

Wychodzę dzisiaj znowu wcześniej, o 13 żeby zdążyć do lekarza, ale i tak mi coś praca średnio idzie..
Może jeszcze rada o co warto spytać lekarza, co zasugerować? Wy zawsze macie dobre pomysły ☺️.
Najważniejsze żebyś miała te wszystkie badania ze sobą. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale wskoczyłas do niej ot tak bo zwoniło się miejsce? więc musisz powiedzieć, że się starasz o dziecko i o tym, że nie możesz przytyć, no i zapytaj czy może te słabe wyniki wpływają na słabe owu, endo itd. Zapisz sobie wszystkie pytania najlepiej.

reklama
Cześć, mam nadzieje, że w tym wątku posypie się wieeeele dwóch kresek 💕
Ja za to wstałam z nastawieniem, że na pewno znowu nic z tego. Absolutnie nic nie odchodzi od normy w moim samopoczuciu 🤷🏼‍♀️ Dodatkowo dziś temperatura znowu poleciała mocniej w dół 😐
Moze byc 7 d po akurat dołek implantacyjny. Niewykluczone
@Lady With Cats czekam na wyniki ✊✊💚🍀🦋

A ja przerwa w sprzątaniu remontu i siadłam z kawa na chwilę i bummm....moje beżowe dresiki raczej do kosza pojdą, tampon, wkładka czerwone i nie pamiętam bym miała az taki potop ostatnio, bo kiedyś bywało... pocieszam się, ze moze endometrium było zacne .

Ostatnia edycja:
Do góry