reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Czytałam dzisiaj, ze listopad to super czas, bo później rozszerzanie diety jak owoce i warzywa sezonowe, raczkowanie po trawie itp.
You Know What I Mean Wink GIF by Rise at Seven
I w sumie się z tym zgadzam.
Yes I Know GIF by GifGari

reklama
Informuję że właśnie wróciłam z apteki z nowymi testami 😝 mężu mnie zawiozl i przy okazji do sklepu i słuchajcie najlepszego, leje 🤣
Ktoś tu narobił mi ochoty na czitosy więc kupiłam serowe, wyspałam do miski zaraz po powrocie a mąż "no co tu tak jebie? Skarpetki ? Ściągnął, rzucił nimi zły bo dopiero ubrał czyste, myśli kombinuje a potem patrzy : czitosy 🤣 poplakalam się ze śmiechu

Mnie podbrzusze nawala owulacyjnie i teraz rozkminy level hard: czy jutro będzie owulacja? A może już dziś w nocy? Rano było trzonowanie, to powtórzyć jeszcze dzisiaj, czy poprawić dopiero jutro rano? 🤯😂

U mnie tryb pauzujacy.
Po leku prolaktyna w normie, ostatnio miałam wizytę u giną w okolicach owulacji stwierdził owulacje bo było ciałko żółte.
Tylko brak chłopa 🤣
Także trochu poprzestawiam cykl żeby dni płodne wyszły wtedy co będzie narzeczony. Także od dnia okresu zacznę brać tabletki antykoncepcyjne i później w konkretnym dniu mam przestać i brać clo przez 4 dni. Także mam nadzieję że kwiecień to będzie ten czas 🥰
I dziękuję że pytasz i mnie pamiętasz choć sporadycznie się tutaj udzielam 😀😀😀😀🥰🥰🥰ale jestem cały czas 🥰😀😀
A u ciebie jak?
U mnie w wielkim skrócie chooy wie jaki tryb, wyniki kiepskie, po drodze covid, więc stymulacji nawet nie zaczęłam, ten miesiąc to tylko "oglądanie" cyklu, zobaczymy.

reklama
Mnie podbrzusze nawala owulacyjnie i teraz rozkminy level hard: czy jutro będzie owulacja? A może już dziś w nocy? Rano było trzonowanie, to powtórzyć jeszcze dzisiaj, czy poprawić dopiero jutro rano? 🤯😂
Jak dla mnie jeśli macie siły to warto trzonować, my nie mamy takiej formy, to znaczy Stary nie ma, ja libido mam średnio wysokie, ale żebym nie dała kiedykolwiek rady to nie :D.

Do góry