reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Laski, czy ja dobrze pamiętam że w ostatnich wątkach pisałyście nie chcecie mieć listopadowego dziecka???? Żadnego skorpiona? 😁😁 Ładna obłuda 😁
Taaa, i nawet ja to pisałam😅😎.
Teraz już chcę.
I Know Reaction GIF by MOODMAN

reklama
Nie, nie…Chodziło mi o charakterek😅.

Biorąc pod uwagę, że to będzie mix mojego charakteru i męża, to czekać nas będzie temperowanie uparciucha🤷🏻‍♀️.
Wiem, żarcik taki ;)
Ale jak będzie Cię wkurzał / wkurzała to zawsze możesz powiedzieć: co mnie podkusiło, żeby mieć dziecko z listopada 🤣

reklama
Wiem, żarcik taki ;)
Ale jak będzie Cię wkurzał / wkurzała to zawsze możesz powiedzieć: co mnie podkusiło, żeby mieć dziecko z listopada 🤣
Ja sobie pomyśle ze jakby nam się udało to tak : ja z listopada , mąż z listopada jeszcze jakby doszło dziecko z listopada . To takie combo . Mieszkanka wybuchowa 😂😂

Do góry