reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Informuję że właśnie wróciłam z apteki z nowymi testami 😝 mężu mnie zawiozl i przy okazji do sklepu i słuchajcie najlepszego, leje 🤣
Ktoś tu narobił mi ochoty na czitosy więc kupiłam serowe, wyspałam do miski zaraz po powrocie a mąż "no co tu tak jebie? Skarpetki ? Ściągnął, rzucił nimi zły bo dopiero ubrał czyste, myśli kombinuje a potem patrzy : czitosy 🤣 poplakalam się ze śmiechu
Rozumiem, że czitosików Ci nie podjada?:D

reklama
Informuję że właśnie wróciłam z apteki z nowymi testami 😝 mężu mnie zawiozl i przy okazji do sklepu i słuchajcie najlepszego, leje 🤣
Ktoś tu narobił mi ochoty na czitosy więc kupiłam serowe, wyspałam do miski zaraz po powrocie a mąż "no co tu tak jebie? Skarpetki ? Ściągnął, rzucił nimi zły bo dopiero ubrał czyste, myśli kombinuje a potem patrzy : czitosy 🤣 poplakalam się ze śmiechu
Zrobiłaś mi smaka na czitosy 🐷

Wie, obudziłam go o 7 rano, żeby mu powiedzieć od razu ;) cieszy się, uśmiecha, ale on wylewny nie jest, co do opowiadania o emocjach, bardzo chciał i bardzo się martwił, wiec na pewno kamień z serca trochę, ze sie udało ;)
No to super🫠😊
Ja to już milion scenariuszy w głowie ułożyłam, w jaki sposób przekazać nowinę, ale na razie nie ma co przekazywać..😆
A na koniec wyjdzie tak, że będą takie emocje, że zrobię to zwyczajnie hehe
Sikałaś jeszcze raz dla formalności?🙈

Dziewczyny, w naszym województwie Diagnostyka ma promkę na badanie witaminy D3 do końca marca.
Może u Was też jest taka akcja?

@Kaala , jakbyś tak przypadkiem jutro szła sprawdzić przyrost, czego Ci życzę, to warto i to machnąć za jednym kłuciem🙂.

No to super🫠😊
Ja to już milion scenariuszy w głowie ułożyłam, w jaki sposób przekazać nowinę, ale na razie nie ma co przekazywać..😆
A na koniec wyjdzie tak, że będą takie emocje, że zrobię to zwyczajnie hehe
Sikałaś jeszcze raz dla formalności?🙈
Mój tak ogarniał mój cykl, że nic nie dało się ukryć 🙈.

Przekaz najnormalniejszy w świecie.
Żadnych pudełeczek z gadżetami ani nic w tym stylu- to nie mój stajl.

Zresztą, nie dałabym rady wytrzymać😅.

reklama
Do góry