Bolilol
Fanka BB :)
podziel się tym z nami, co się dzieje, co to za zły czas?Nie wiem o co Ci chodzi Przecież wrzucam !
Nawet Brownie ma kupowaty czas czasami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podziel się tym z nami, co się dzieje, co to za zły czas?Nie wiem o co Ci chodzi Przecież wrzucam !
Nawet Brownie ma kupowaty czas czasami
Przeznaczenie!Ja sobie pomyśle ze jakby nam się udało to tak : ja z listopada , mąż z listopada jeszcze jakby doszło dziecko z listopada . To takie combo . Mieszkanka wybuchowa
Ja sobie pomyśle ze jakby nam się udało to tak : ja z listopada , mąż z listopada jeszcze jakby doszło dziecko z listopada . To takie combo . Mieszkanka wybuchowa
gniazdo skorpionów!Ja sobie pomyśle ze jakby nam się udało to tak : ja z listopada , mąż z listopada jeszcze jakby doszło dziecko z listopada . To takie combo . Mieszkanka wybuchowa
dzięki, mam go, ale tam ta informacja nie jest osadzona w kontekście jakości nasienia, a tak generalnie w kontekście samych starań, że co 2-3 dni w miłej atmosferze a próbuje zrozumieć o co chodzi, z czego to wynika, w jakiś sposób codzienny seks ma wpływ na parametry nasienia, więc potrzebuję badań
U mnie tryb pauzujacy.@dorota8 jak u Ciebie sytuacja? Dawno Cię tu nie widziałam.
no to oby w kwietniu się udało!U mnie tryb pauzujacy.
Po leku prolaktyna w normie, ostatnio miałam wizytę u giną w okolicach owulacji stwierdził owulacje bo było ciałko żółte.
Tylko brak chłopa
Także trochu poprzestawiam cykl żeby dni płodne wyszły wtedy co będzie narzeczony. Także od dnia okresu zacznę brać tabletki antykoncepcyjne i później w konkretnym dniu mam przestać i brać clo przez 4 dni. Także mam nadzieję że kwiecień to będzie ten czas
I dziękuję że pytasz i mnie pamiętasz choć sporadycznie się tutaj udzielam ale jestem cały czas
A u ciebie jak?
Czytałam dzisiaj, ze listopad to super czas, bo później rozszerzanie diety jak owoce i warzywa sezonowe, raczkowanie po trawie itp.Taaa, i nawet ja to pisałam.
Teraz już chcę.