reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
dzięki, mam go, ale tam ta informacja nie jest osadzona w kontekście jakości nasienia, a tak generalnie w kontekście samych starań, że co 2-3 dni w miłej atmosferze :D a próbuje zrozumieć o co chodzi, z czego to wynika, w jakiś sposób codzienny seks ma wpływ na parametry nasienia, więc potrzebuję badań :)
IMG_20230305_144126.jpg

@dorota8 jak u Ciebie sytuacja? Dawno Cię tu nie widziałam.
U mnie tryb pauzujacy.
Po leku prolaktyna w normie, ostatnio miałam wizytę u giną w okolicach owulacji stwierdził owulacje bo było ciałko żółte.
Tylko brak chłopa 🤣
Także trochu poprzestawiam cykl żeby dni płodne wyszły wtedy co będzie narzeczony. Także od dnia okresu zacznę brać tabletki antykoncepcyjne i później w konkretnym dniu mam przestać i brać clo przez 4 dni. Także mam nadzieję że kwiecień to będzie ten czas 🥰
I dziękuję że pytasz i mnie pamiętasz choć sporadycznie się tutaj udzielam 😀😀😀😀🥰🥰🥰ale jestem cały czas 🥰😀😀
A u ciebie jak?

U mnie tryb pauzujacy.
Po leku prolaktyna w normie, ostatnio miałam wizytę u giną w okolicach owulacji stwierdził owulacje bo było ciałko żółte.
Tylko brak chłopa 🤣
Także trochu poprzestawiam cykl żeby dni płodne wyszły wtedy co będzie narzeczony. Także od dnia okresu zacznę brać tabletki antykoncepcyjne i później w konkretnym dniu mam przestać i brać clo przez 4 dni. Także mam nadzieję że kwiecień to będzie ten czas 🥰
I dziękuję że pytasz i mnie pamiętasz choć sporadycznie się tutaj udzielam 😀😀😀😀🥰🥰🥰ale jestem cały czas 🥰😀😀
A u ciebie jak?
no to oby w kwietniu się udało! ;)

reklama
Do góry