reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nowy miesiąc, nowa ja - postanowiłam, że wykupie karnet na siłownie (znowu) 8-) Trzymajcie kciuki aby moja motywacja potrwała dłużej niż tydzień 🤣
Ale jako, że w życiu chodzi o ✨ balans ✨ to zamierzam dziś upiec brownie z truskawkami 😇😅
Przypomniałaś mi, że mam multisport z którego nie korzystam. 🤣🤣🤣

reklama
Ja tak samo ćwiczę w domu juz okolo miesiąc. Ciagle mi sie chce i mam motywacje, a czasem to nie moge sie doczekać treningu xD
No i rura 2x w tyg.
Próbowałam ćwiczyć w domu już wielokrotnie ale nie mam motywacji 😞 Dodatkowo pracuje w 100% zdalnie, więc jak jest okazja to tylko patrzę, aby wyrwać się z domu chociażby na 5 minut nawet do sklepu. Dlatego mam nadzieje, że przełoży się to również na poprawę mojego zdrowia psychicznego, bo naprawdę jak za długo nigdzie nie wychodzę, to siada mi na głowę 😐

Milion rzeczy albo nic, czuje, ze pomogłam 😂
Czasem mam tak, jak coś wypije dzień wcześniej z procentami albo jak słabiej spie, to mi skacze tak tempka. Ale jeśli jutro znów w dol, to nie znaczyło to niczego
Ale ja mam tak często, choć w tym cyklu wyjątkowo grzeczny ten wykres.
u mnie właśnie nie ma takich historii :D ale owulak blady bardzo, więc na razie obstawiam stres i wybudzanie się w nocy po prostu, jutro pewnie wróci na dół grzecznie

Próbowałam ćwiczyć w domu już wielokrotnie ale nie mam motywacji 😞 Dodatkowo pracuje w 100% zdalnie, więc jak jest okazja to tylko patrzę, aby wyrwać się z domu chociażby na 5 minut nawet do sklepu. Dlatego mam nadzieje, że przełoży się to również na poprawę mojego zdrowia psychicznego, bo naprawdę jak za długo nigdzie nie wychodzę, to siada mi na głowę 😐
A przy pracy 100% zdalnie nie kusi Cię, żeby pracować z innego kraju np?

Najważniejsze to robić tak, żeby sie nie męczyć i nie zmuszać :) jak Ci nie pasuje w domu, to może właśnie silka bedzie lepszym rozwiazaniem :)

u mnie właśnie nie ma takich historii :D ale owulak blady bardzo, więc na razie obstawiam stres i wybudzanie się w nocy po prostu, jutro pewnie wróci na dół grzecznie
U mnie to co miesiąc ten wykres wyglada inaczej, jedyne co jest to spadek przed owu i dwa dni wspinanie tempki do góry i przez min. 3 dni w gorze bardziej i później tez potrafi trochę opaść, ale już jestem po owu wówczas. Zreszta już się nauczyłam, ze mam owu w okolicach 20-22dc i za dużo się tu nie zmienia 😂

reklama
Do góry