reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Wiadomo, że nikt, ale ja na przykład bardzo się stresuje testowaniem, badaniami, więc dla mnie to prawda nieodkryta jak niektórym staraczkom pomaga sikanie na test, czy zrobienie sobie bety „dla spokoju”😊. Każdy ma inaczej, absolutnie tego nie krytykuje, tylko zastanawiam się jak na przykład biały test może uspokoić🤔.
Ja zaczynam się stresować jak mam jakiś cień , tak to sikanie mnie nie stresuje .
Pobieranie owszem bo ogólnie się boje pobierania 😂🤷‍♀️
Biały test może uspokoić ponieważ wiesz ze cykl można uznać za stracony i nie doszukujesz się

reklama
Ja zaczynam się stresować jak mam jakiś cień , tak to sikanie mnie nie stresuje .
Pobieranie owszem bo ogólnie się boje pobierania 😂🤷‍♀️
Biały test może uspokoić ponieważ wiesz ze cykl można uznać za stracony i nie doszukujesz się
Rozumiem. Ogólnie też mam chyba tak, że coraz mniej się doszukuje, o ile na początku były momenty, że wierzyłam, że plamienie przed okresem to może implantacja, a kłucie sztucznych cycków to już na pewno coś znaczy, to teraz jak przychodzi okres to jest mi chwilę smutno, ale zaskoczona nie jestem. Najbardziej mnie stresują badania, wyniki, z uwagi na to, że ciągle jest coś nie tak i jestem zła, że pomimo starań żeby te parametry były lepsze ciągle coś wychodzi nie tak.

Nie, już pisałam, ze porażka jest wpisana moje życie od 4 lat wiec nie mam oczekiwań żadnych, przywykłam :) bardziej by mnie zestresowała pozytywna beta niż negatywna 😂
Teraz już będzie dobrze, czuję to. Chociaż jutrzejsza beta to wiadomo, za wcześnie, ale wierzę, że tym razem się nie rozczarujesz i nie będzie „porażki”, chociaż uważam, że to słowo nie jest adekwatne, bo zrobiłaś wszystko co mogłaś, więc nie możesz „przegrać”, czy „odnieść porażki”, może się po prostu nie udać, ale życzę Ci z całego serca żeby było dobrze.

Three Musketeers Friends GIF by cynomys

Ja to wiem jaki będzie wynik bo będę 4dpt ale kto mi zabroni 🤣 zrzucę to na badanie proga a bhcg przy okazji 🤡
Kochana, a može jednak to za wcześnie? Niby wiesz, že może jeszcze nic nie być, a założę się, że zaczniesz się od razu stresować. Hm?

Matko bosko !!!! Jakie piękne krechy ❤️❤️❤️❤️❤️

Ooo jaaa😍!

Bardzo się cieszę, gratuluję🍀.

Nadrabiam wpisy z wczorajszego wieczora, a tu nagle taki fikołek! 😄
Świetnie! Gratuluję!

Wow jakie piękne krechy🫠
Gratulacje💗💗

Super gratulacje 😘✊✊✊

omg!!🧡🧡 ale piękny widok z rana! Gratulacje✨✨ zaczaruj marzec✨🧡🧡

aaaaaaaa!!!!

A NIE MÓWIŁAM?!

😍😍😍

Wowwwwww. 😍😍😍
Piekne kreseczki. 💗💗💗

Dziewczyny - super prezent sobie sprawiacie na dzień kobiet 😍😀

I tu znowu takie emocje z rana 😍

@Aczkolwiek@to_na_pralkę piękne kreseczki 😍 masz już jakieś objawy? ☺️

Bardzo się cieszę, gratulacje 😍😍😍

co jest do chooja wafla? Rozmnażacie się jak króliki! Jessssuuuu, ale się cieszę! Gratki!!!! Masz dzisiaj jakieś otwarte labo? 😍

Łooooł ale macie rozpęd w tym marcu!!
@Aczkolwiek@to_na_pralkę gratuluję serdecznie 😍🥹🥹.
@Kaala trzymam kciuki!

@Aczkolwiek@to_na_pralkę gratulacje i cieszę się ogromnie!
Kochanie, nawet nie umiem słowami wyrazić jak bardzo bardzo się cieszę…
Tom Hanks Reaction GIF by MOODMAN

allllleeeee suuuper!!!!

Bardzo się cieszę!!! 😍😍 Trzymam kciuki!

wspaniała wiadomość! Gratulacje 😍😍😍

Dziękuję Wam ogromnie Dziewczyny 😍😍🥹🥹
Dostałam tu od Was taki ogrom wsparcia 😍😘
Jestem szczęśliwa, ze jestem częścią tak wspaniałej społeczności i czekam z niecierpliwością na ciąże każdej z Was na tym wątku ☺️
Zaraz się chyba znów popłacze dzisiaj 🥹🥹

Jestem szczęśliwa, ze jestem częścią tak wspaniałej społeczności i czekam z niecierpliwością na ciąże każdej z Was na tym wątku ☺️
Płacz ile wlezie, ze szczęścia cudownie się płacze 😍🥳.

reklama
Zapraszam nieśmiało do mnie na listopadówki🥹.

To będzie Girl power z kresek🌈!
Powerpuff Girls Idk GIF

Do góry