reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
A mogłabyś mi napisać co oznacza, że miałaś rozwalone hormony? Jakie parametry miałaś nie tak jak trzeba i jak udało się je poprawić? Ja mam problem z estradiolem, fsh i lh (wszystko za niskie), prog po owu też bez rewelacji, więc szukam osób, które miały/mają podobnie 🙂.
Fsh i lh miałam okrutne skoki ale juz dokładnie nie pamiętam jak to wyglądało. Moja ówczesna gin polecila mi ovarin i rzeczywiście po 4 miesiącach brania zaczęło się wszystko ładnie wyrównywać . Dołączyłam do tego lekka aktywność i ciało działało jak powinno. Mi ovarin pomógł i nie jest na recepte a sklad raczej ziołowy .

Taaakk!! Chodź ze mną 😍😍🥹

Ja dołączę do Was 🤭
Three Musketeers Friends GIF by cynomys

Ja to wiem jaki będzie wynik bo będę 4dpt ale kto mi zabroni 🤣 zrzucę to na badanie proga a bhcg przy okazji 🤡

Fsh i lh miałam okrutne skoki ale juz dokładnie nie pamiętam jak to wyglądało. Moja ówczesna gin polecila mi ovarin i rzeczywiście po 4 miesiącach brania zaczęło się wszystko ładnie wyrównywać . Dołączyłam do tego lekka aktywność i ciało działało jak powinno. Mi ovarin pomógł i nie jest na recepte a sklad raczej ziołowy .
A nie pamiętasz, czy fsh i lh miałaś za wysokie, czy za niskie? Cykle mało regularne? U mnie to cały czas jeszcze zrzucane jest na karb tego, że przez wiele lat miałam dużą niedowagę i układ hormonalny potrzebuje czasu żeby „dojść do siebie”, ale też mam niskie amh, więc podejście na „luzie” średnio…
A ile macie lat?

reklama
Do góry