Nasturtium
Fanka BB :)
Widzisz, pisałam, że będzie dobrze .Tak, wyjaśnione . Przeprosił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz, pisałam, że będzie dobrze .Tak, wyjaśnione . Przeprosił
cudownie, że wszystko wyjaśnioneTak, wyjaśnione . Przeprosił
Oznacz mnie jak tylko dostaniesz wyniki proszę. W pracy nie mam czasu żeby dokładnie czytać forum.Ja dołączę do Was
DobrzeOznacz mnie jak tylko dostaniesz wyniki proszę. W pracy nie mam czasu żeby dokładnie czytać forum.
Fsh i lh miałam okrutne skoki ale juz dokładnie nie pamiętam jak to wyglądało. Moja ówczesna gin polecila mi ovarin i rzeczywiście po 4 miesiącach brania zaczęło się wszystko ładnie wyrównywać . Dołączyłam do tego lekka aktywność i ciało działało jak powinno. Mi ovarin pomógł i nie jest na recepte a sklad raczej ziołowy .A mogłabyś mi napisać co oznacza, że miałaś rozwalone hormony? Jakie parametry miałaś nie tak jak trzeba i jak udało się je poprawić? Ja mam problem z estradiolem, fsh i lh (wszystko za niskie), prog po owu też bez rewelacji, więc szukam osób, które miały/mają podobnie .
Taaakk!! Chodź ze mną
Ja dołączę do Was
Ja to wiem jaki będzie wynik bo będę 4dpt ale kto mi zabroni zrzucę to na badanie proga a bhcg przy okazjitak!!!
Koniecznie !!Ja dołączę do Was
A nie pamiętasz, czy fsh i lh miałaś za wysokie, czy za niskie? Cykle mało regularne? U mnie to cały czas jeszcze zrzucane jest na karb tego, że przez wiele lat miałam dużą niedowagę i układ hormonalny potrzebuje czasu żeby „dojść do siebie”, ale też mam niskie amh, więc podejście na „luzie” średnio…Fsh i lh miałam okrutne skoki ale juz dokładnie nie pamiętam jak to wyglądało. Moja ówczesna gin polecila mi ovarin i rzeczywiście po 4 miesiącach brania zaczęło się wszystko ładnie wyrównywać . Dołączyłam do tego lekka aktywność i ciało działało jak powinno. Mi ovarin pomógł i nie jest na recepte a sklad raczej ziołowy .
Ale serio chcesz zrobić? Przecież to chyba nie ma szansy żeby teraz coś wyszło?
Ja to wiem jaki będzie wynik bo będę 4dpt ale kto mi zabroni zrzucę to na badanie proga a bhcg przy okazji
Gratuluję z całego serca i życzę nuuudddnej ciąży!I ja te 2 kreski po 7 latach starań w styczniu wysikialam zycze Wam jak najszybszych 2 kresek i szczesliwych rozwiązań