reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Three Musketeers Friends GIF by cynomys

Ja to wiem jaki będzie wynik bo będę 4dpt ale kto mi zabroni 🤣 zrzucę to na badanie proga a bhcg przy okazji 🤡
No właśnie : kto Ci zabroni 😂

A nie pamiętasz, czy fsh i lh miałaś za wysokie, czy za niskie? Cykle mało regularne? U mnie to cały czas jeszcze zrzucane jest na karb tego, że przez wiele lat miałam dużą niedowagę i układ hormonalny potrzebuje czasu żeby „dojść do siebie”, ale też mam niskie amh, więc podejście na „luzie” średnio…
A ile macie lat?
Moje amh tez nie powalało bo mialam chyba 1,6. Ja w tym roku 34 a partner 36. Cykle według książek regularne od 24 do 29 dni. Zupelnie juz nie pamietam jakie byly poziomy to bylo 5 lat temu wiec ciężko mi sie cofnąć aż tak pamięcią. Wiem ze brałam tylko ovarin I mnie wyregulował i hormony miałam idealne .

No właśnie : kto Ci zabroni 😂
Wiadomo, że nikt, ale ja na przykład bardzo się stresuje testowaniem, badaniami, więc dla mnie to prawda nieodkryta jak niektórym staraczkom pomaga sikanie na test, czy zrobienie sobie bety „dla spokoju”😊. Każdy ma inaczej, absolutnie tego nie krytykuje, tylko zastanawiam się jak na przykład biały test może uspokoić🤔.

Moje amh tez nie powalało bo mialam chyba 1,6. Ja w tym roku 34 a partner 36. Cykle według książek regularne od 24 do 29 dni. Zupelnie juz nie pamietam jakie byly poziomy to bylo 5 lat temu wiec ciężko mi sie cofnąć aż tak pamięcią. Wiem ze brałam tylko ovarin I mnie wyregulował i hormony miałam idealne .
A, rozumiem, czyli sporo lat bez badań w ogóle.

@Bolilol , to akurat nie przy obniżonych parametrach nasienia, ale innym dziewczynom może pomóc.

Tylko wiecie, że to chodzi o złoty strzał.

Dodam, że my stosowaliśmy metodę co 2 dni.
W czasie owu co półtorej dnia. Czyli np. w sobotę z rana, a niedzielę wieczorem.

reklama
Do góry