reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@Bolilol , to akurat nie przy obniżonych parametrach nasienia, ale innym dziewczynom może pomóc.

Tylko wiecie, że to chodzi o złoty strzał.

Dodam, że my stosowaliśmy metodę co 2 dni.
W czasie owu co półtorej dnia. Czyli np. w sobotę z rana, a niedzielę wieczorem.

mogę dopytać czy taka "strategia" 😉 była co cykl czy akurat w tym udanym?

Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają 🥹🥹🥹😍😍😍
cudnie😍 mam relfeks leniwca w niedzielę sorki ale zajebiście się cieszę!!
Mówiłam na samiuskim początku że ten marzec będzie cudny i tak jest od samego początku!😍 Trzymam kciuki by wszystko było idealnie do samego końca🤞
I mam nadzieję że dołączymy wszystkie do Was !!!!! ❤️

Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają 🥹🥹🥹😍😍😍
Jakie wspaniałe wieści z rana!!! Ogromne gratulacje!!! ❤️
Co się dzieje w tym miesiącu!!!
Happy Thanks GIF

Dziewczyny,
Gratulacje! ❤️
Wracam do Was z lutowego wątku po biochemie 😓... Proszę wpiszcie mnie na tryb pauzujący narazie. W środę mam wizytę kontrolną u mojej gin. Ja bym bardzo chciała nie odpuszczać starań, mój mąż narazie ma mieszane uczucia. Zobaczymy pewnie po wizycie, chociaż mamy już teraz wstępnie zielone światło. Wszystko samo się oczyscilo. Ale chcę tu z Wami być, jakoś tak raźniej 🤗🥰
Wiesz co my mieliśmy zielone światło i zaszłam od razu w drugą ciążę i znowu był biochem :( potem od trzech lekarzy słyszałam że warto odczekać chociaż jeden cykl, żeby endometrium się zregenerowało i nie chodzi tu o samą grubość. Także oczywiście zrobicie jak uważacie, wiem przecież że wiele kobiet zachodzi od razu po biochemie i donosi ciąże, ale ja osobiście już się bałam kolejnej powtórki i grzecznie poczekałam.
Wiadomo, że nikt, ale ja na przykład bardzo się stresuje testowaniem, badaniami, więc dla mnie to prawda nieodkryta jak niektórym staraczkom pomaga sikanie na test, czy zrobienie sobie bety „dla spokoju”😊. Każdy ma inaczej, absolutnie tego nie krytykuje, tylko zastanawiam się jak na przykład biały test może uspokoić🤔.
Mnie uspokaja na zasadzie że tak to nieraz sobie myślę "a może coś tam już jest, a może wyjdzie kreska, przecież jakby wyszła to muszę włączyć acard, lepiej wiedzieć wcześniej niż później!". I jak zrobię test to mi na chwilę ucina te myśli :D

Wracam do Was z lutowego wątku po biochemie 😓... Proszę wpiszcie mnie na tryb pauzujący narazie. W środę mam wizytę kontrolną u mojej gin. Ja bym bardzo chciała nie odpuszczać starań, mój mąż narazie ma mieszane uczucia. Zobaczymy pewnie po wizycie, chociaż mamy już teraz wstępnie zielone światło. Wszystko samo się oczyscilo. Ale chcę tu z Wami być, jakoś tak raźniej 🤗🥰
ja działałam od razu po biochemie - jeśli wszystko się samo oczyściło, to nie trzeba pauzować, ale oczywiście wszystko zależy od tego jak Wy się z tym czujecie

Hej Dziewczeta, jak sie macie? Piąty dzien miesiaca a tu prawie 200 stron :D
---
ja nie zdázyøam sié zapisać, a juz dzis dostałam@ fc.uk., jakos 3 dni wczesniej *?*

Gratuluję pozoytywnych testów no i oczywście kibicuję pozostałym :)

u mnie na obiad dziś slaskie ha, taka dieta:yes:

reklama
Patrząc na moje testy kiedy spodziewałybyście się owulacji?
Test pozytywny w piątek około godz. 17.00. Podejrzewam owulacje wczoraj około 21, bo miałam okropny ból brzucha, typowo owulacyjny ale nie raz brzuch boli tak po prostu. Co myślicie?

Załączniki

• IMG_1358.jpeg
    IMG_1358.jpeg
    78,5 KB · Wyświetleń: 67
Do góry