reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Polecicie jakiś wciągający serial/ film na netflixie albo hbo? Mam ochotę na jakąś niegłupią komedię, coś lekkiego, ale nie infantylnego.

reklama
Goście dalej są . Jeszcze stary mnie wkurwia ….
Prosiłam go żeby mnie dzisiaj nie denerwował to jakby specjalnie i musiał oczywiście pic. Widza po mnie ze niezbyt jestem zadowolona z ich towarzystwa - normalnie inteligentli ludzie by się spakowali i by poszli
Poszłam do pokoju i siedzę . Wyjebane mam
Ale czym Cię Stary denerwuje?

Prosiłam go żeby mnie dzisiaj nie denerwował to jakby specjalnie i musiał oczywiście pic. Widza po mnie ze niezbyt jestem zadowolona z ich towarzystwa - normalnie inteligentli ludzie by się spakowali i by poszli
A co do taktu, niestety wielu osobom go brakuje. Ja to ostatnio już bezpośrednio komunikuję, że czas na zakończenie wizyty.

Ze nie umie odmówić alko , gdyby odmówił goście by sobie poszli .
Lubię towarzystwo ale bez przesady ….
Wiem, że masz prawo być wkurzona, ale spróbuj się nie nakręcać. Może powiedz, że słabo się czujesz i wtedy wreszcie się domyślą, że warto sobie pójść?

tulę wirtualnie, może zaraz ogarną sytuację, trzymam kciuki

reklama
Do góry