Nasturtium
Fanka BB :)
Polecicie jakiś wciągający serial/ film na netflixie albo hbo? Mam ochotę na jakąś niegłupią komedię, coś lekkiego, ale nie infantylnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czym Cię Stary denerwuje?Goście dalej są . Jeszcze stary mnie wkurwia ….
Prosiłam go żeby mnie dzisiaj nie denerwował to jakby specjalnie i musiał oczywiście pic. Widza po mnie ze niezbyt jestem zadowolona z ich towarzystwa - normalnie inteligentli ludzie by się spakowali i by poszli
Poszłam do pokoju i siedzę . Wyjebane mam
A co do taktu, niestety wielu osobom go brakuje. Ja to ostatnio już bezpośrednio komunikuję, że czas na zakończenie wizyty.Goście dalej są . Jeszcze stary mnie wkurwia ….
Prosiłam go żeby mnie dzisiaj nie denerwował to jakby specjalnie i musiał oczywiście pic. Widza po mnie ze niezbyt jestem zadowolona z ich towarzystwa - normalnie inteligentli ludzie by się spakowali i by poszli
Ze nie umie odmówić alko , gdyby odmówił goście by sobie poszli .Ale czym Cię Stary denerwuje?
Chyba zaraz tak zrobię . Od godziny 14…. Ileż możnaA co do taktu, niestety wielu osobom go brakuje. Ja to ostatnio już bezpośrednio komunikuję, że czas na zakończenie wizyty.
Wiem, że masz prawo być wkurzona, ale spróbuj się nie nakręcać. Może powiedz, że słabo się czujesz i wtedy wreszcie się domyślą, że warto sobie pójść?Ze nie umie odmówić alko , gdyby odmówił goście by sobie poszli .
Lubię towarzystwo ale bez przesady ….
Ja bym komunikowała bezpośrednio, że już na nich czas, ale nie każdy tak lubi, więc „źle się czuję” to opcja soft.Wiem, że masz prawo być wkurzona, ale spróbuj się nie nakręcać. Może powiedz, że słabo się czujesz i wtedy wreszcie się domyślą, że warto sobie pójść?
Nie domyślą, nie ma opcji . Nawet zrobiłam mała aferkę przy nich i wyszłam z domku na chwile na świeże powietrze . Nic to nie dałoWiem, że masz prawo być wkurzona, ale spróbuj się nie nakręcać. Może powiedz, że słabo się czujesz i wtedy wreszcie się domyślą, że warto sobie pójść?
tulę wirtualnie, może zaraz ogarną sytuację, trzymam kciukiGoście dalej są . Jeszcze stary mnie wkurwia ….
Oni nie widza problemu bo mąż nie reaguje na to co do niego mówięJa bym komunikowała bezpośrednio, że już na nich czas, ale nie każdy tak lubi, więc „źle się czuję” to opcja soft.