reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Polecicie jakiś wciągający serial/ film na netflixie albo hbo? Mam ochotę na jakąś niegłupią komedię, coś lekkiego, ale nie infantylnego.
My uwielbialiśmy z seriali „Sex education”.

Filmy, ale ja lubię niegłupie komedie, wręcz z inteligentnym humorem:

„Przebudzenie Mottiego Wolkenbrucha”- szwajcarska komedia,
„Stujednolatek, który nie zapłacił rachunku i zniknął”- szwedzka komedia, bardzo specyficzna, ale ja ją uwielbiam,
„Wspinaczka”- francuska komedia,
„The African doctor”- też francuska komedia,
„Nie jestem łatwy”- to bardzo inteligentna i dająca do myślenia komedia, także francuska.

reklama
Chyba zaraz tak zrobię . Od godziny 14…. Ileż można

Ależ ja nienawidzę takich ludzi. U nas mega często się zdarza że ktoś przyjeżdża i ja musze zabawiać żony i ich dzieci a mój mąż piętro niżej z racji naszej dodatkowej profesji o której juz tutaj pisalam a mianowicie ubrania z wlasnym nadrukiem, kubki, naklejki itd. I każdy przyjezdza I chce byśmy robili za "dziekuje" I on siedzi z tymi chłopami na dole I robi czego oni chcą :/

My uwielbialiśmy z seriali „Sex education”.

Filmy, ale ja lubię niegłupie komedie, wręcz z inteligentnym humorem:

„Przebudzenie Mottiego Wolkenbrucha”- szwajcarska komedia,
„Stujednolatek, który nie zapłacił rachunku i zniknął”- szwedzka komedia, bardzo specyficzna, ale ja ją uwielbiam,
„Wspinaczka”- francuska komedia,
„The African doctor”- też francuska komedia,
„Nie jestem łatwy”- to bardzo inteligentna i dająca do myślenia komedia, także francuska.
Włączyłam „Nie jestem łatwy”, dzięki.

Ja już nie czekam na te wyniki , pierdole . Więcej nie zrobię badań w diagnostyce - jestem obrażona i wkurwiona . Amen

reklama
Do góry