kicikocia
Fanka BB :)
Po godzinie to mój test jest już w drodze na wysypisko
Chyba muszę się do tego zastosować a nie wpatrywać się w nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po godzinie to mój test jest już w drodze na wysypisko
ja też spałam dobrze, ale krótko, bo po półocy do łóżka zawitał Stary i zebrało mu się na amory
Według mnie nie, jest delikatniejsze.
Dla mnie jest okej, ale ja jestem waganką i dla mnie produkty od zwierzęce śmierdzą trupem więc jestem w ch*j nieobiektywna w tym temacie
Super! Oby tak dalejI chce się Wam pochwalić ze po 5 miesiącach chorowania dokładnie w ten sam dzień po owulce w końcu nie jestem chora !
Jezu jakie to super uczucie !
A ile jesteś dpo? Podziękuje za te testy, mam w domu dwa pinki więc pewnie jutro siknę na jednego dla własnego spokoju (a po za tym lubię się tym katować).Piąteczka! Ja też dzisiaj siknęłam, też na One Step i też po godzinie mam coś podobnego, więc myślę że to jakiś fabryczny cień.
Dziewczyny jak myślicie kiedy zatestować jutro? Nie pomyślałam o tym, że mam dziś nockę od 19 do 7, zanim wrócę do domu będzie po 8. Wątpię, że w nocy uda mi się uniknąć wizyt w toalecie, a niestety po nocy nie położę się spać, bo mąż jedzie do pracy, więc będę siedzieć z dzieckiem. Ile godzin musiałabym zbierać siury żeby cokolwiek miało okazję się pokazać?
Szybko Ci śmieci odbierają.
Się laski śmiejecie, ale zdarzyło mi się już naszczać na test, wrzucić go do kubła, wyjść do pracy ze śmieciami i wpaść na panów ze śmieciarki mieszkam w blokowisku i u nas odbierają śmieci z samego ranachciałam to samo napisać haha
o to ja to samo. Od czasu do czasu zjem jakieś mięso, no jajka jem czesto, żeby się dobiałczyć, ale wege jedzenie smakuje mi najbardziej. Ale soczewicę lubięNawet nie wiedziałam, że takie istnieje. Kupię sobie z ciekawości. Ja co prawda od czasu do czasu jakiś drób zjem, jajka i nabiał też, ale bardzo lubię wegetariańskie i wegańskie jedzonko. Tylko soczewicy nie jestem w stanie zjeść. Jak gdzieś jest, to w sekundę mam mdłości i wszystko stoi mi w gardle.
takOk...pierwszy raz używam owulaków. Jak ta krecha będzie taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna to liczę 24-36 do owu?
dalej nie wiem dlaczego u Ciebie nie pracujęU nas w związku z dniem docenenia, pracujemy 5h xD oczywiście na HO