reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Według mnie nie, jest delikatniejsze.
Dla mnie jest okej, ale ja jestem waganką i dla mnie produkty od zwierzęce śmierdzą trupem więc jestem w ch*j nieobiektywna w tym temacie :D

Nawet nie wiedziałam, że takie istnieje. Kupię sobie z ciekawości. :D Ja co prawda od czasu do czasu jakiś drób zjem, jajka i nabiał też, ale bardzo lubię wegetariańskie i wegańskie jedzonko. Tylko soczewicy nie jestem w stanie zjeść. Jak gdzieś jest, to w sekundę mam mdłości i wszystko stoi mi w gardle.

I chce się Wam pochwalić ze po 5 miesiącach chorowania dokładnie w ten sam dzień po owulce w końcu nie jestem chora !
Jezu jakie to super uczucie !
Super! Oby tak dalej :)
A wlasnie ja już drugi miesiąc jestem przeziębiona w dniach około owulki i wkurza mnie to, bo raczej dobrze to nie wróży 🙄

Miłego piątku dziewczyny! 🌸

Piąteczka! Ja też dzisiaj siknęłam, też na One Step i też po godzinie mam coś podobnego, więc myślę że to jakiś fabryczny cień.

Dziewczyny jak myślicie kiedy zatestować jutro? Nie pomyślałam o tym, że mam dziś nockę od 19 do 7, zanim wrócę do domu będzie po 8. Wątpię, że w nocy uda mi się uniknąć wizyt w toalecie, a niestety po nocy nie położę się spać, bo mąż jedzie do pracy, więc będę siedzieć z dzieckiem. Ile godzin musiałabym zbierać siury żeby cokolwiek miało okazję się pokazać? 😅
A ile jesteś dpo? Podziękuje za te testy, mam w domu dwa pinki więc pewnie jutro siknę na jednego dla własnego spokoju (a po za tym lubię się tym katować).
Wydaje mi się, że po 3/4h bez jakiegoś wcześniejszego nadmiernego picia wody, to już możesz spróbować siknąć 🤔

Ok...pierwszy raz używam owulaków. Jak ta krecha będzie taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna to liczę 24-36 do owu?

Załączniki

• E4C264BE-E3DC-41BA-99D7-E47F268E1437.jpeg
    E4C264BE-E3DC-41BA-99D7-E47F268E1437.jpeg
    1 010,9 KB · Wyświetleń: 75
Nawet nie wiedziałam, że takie istnieje. Kupię sobie z ciekawości. :D Ja co prawda od czasu do czasu jakiś drób zjem, jajka i nabiał też, ale bardzo lubię wegetariańskie i wegańskie jedzonko. Tylko soczewicy nie jestem w stanie zjeść. Jak gdzieś jest, to w sekundę mam mdłości i wszystko stoi mi w gardle.
o to ja to samo. Od czasu do czasu zjem jakieś mięso, no jajka jem czesto, żeby się dobiałczyć, ale wege jedzenie smakuje mi najbardziej. Ale soczewicę lubię :D

reklama
Do góry