nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
ja herbaty też nie i prędzej byłabym skłonna odstawić cukier czy słodzidło do kawy niż mleko
U mnie dokładnie tak samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja herbaty też nie i prędzej byłabym skłonna odstawić cukier czy słodzidło do kawy niż mleko
Po godzinie to mój test jest już w drodze na wysypiskoPo godzinie zerknęłam ponownie na ten test i tylko się wkurzyłam. Czy komuś jeszcze po dłuższym czasie pojawiał się taki cień? W sumie nawet nie cień, a jakby ta kreska prześwitywała.
Testy One Step
ja też spałam dobrze, ale krótko, bo po półocy do łóżka zawitał Stary i zebrało mu się na amoryI ja się witam z Wami z rana również przy kawie, chyba bym nie przeżyła dzisiaj bez kawy, taka jestem niewyspana a spałam całkiem dobrze tylko chyba o sto godzin za mało
Jak może być mleko roślinne??????? Zielone jest?nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nope
No ja akurat robię swoje mleko, ale czasem jak chce kupnę to wybieram to i dla mnie spoko, spienia się super w ekspresie.
Zobacz załącznik 1502154
Po godzinie to mój test jest już w drodze na wysypisko
A to w smaku jest podobne do tego mleczka kokosowego z puszki? Mocno kokos przebija w kawie?
szit jakby się z moim zmówiłja też spałam dobrze, ale krótko, bo po półocy do łóżka zawitał Stary i zebrało mu się na amory
chciałam to samo napisać hahaSzybko Ci śmieci odbierają.
Piąteczka! Ja też dzisiaj siknęłam, też na One Step i też po godzinie mam coś podobnego, więc myślę że to jakiś fabryczny cień.
Dziewczyny jak myślicie kiedy zatestować jutro? Nie pomyślałam o tym, że mam dziś nockę od 19 do 7, zanim wrócę do domu będzie po 8. Wątpię, że w nocy uda mi się uniknąć wizyt w toalecie, a niestety po nocy nie położę się spać, bo mąż jedzie do pracy, więc będę siedzieć z dzieckiem. Ile godzin musiałabym zbierać siury żeby cokolwiek miało okazję się pokazać?