LadyCaro
Fanka BB :)
nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nopeA roślinne też odpada?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nopeA roślinne też odpada?
Też swojego czasu piłam czarną bo w poprzedniej pracy zapomnieli mleka kupić przez dłuższy czas i tak piłam i piłam. Wróciłam do kawy z mlekiem ale migdałowym i nauczyłam się nie pić kawy rano a tym badziej na czczo. Pierwszą kawę piję najwcześniej o 10 a drugą o 17
Ciążowe, a tu było pytanie o to czy po transferze można iść i czy idę na l4 wiec to jeszcze nie ciążowe przyznam, ze w temacie zwolnień jestem totalnie zielona, bo przez ostatnie 8 lat pracy byłam dwa razy, raz na szpitalnym po usunięciu wyrostka i raz na równo miesięcznym przy immunosupresji.Niunia, ale z tego co pamiętam, to te ciążowe chorobowe się liczy od poprzedniego wynagrodzenia; to jest jakaś tam średnia z ostatnich przepracowanych miesięcy
Ja piję tylko czarną kawę, bez cukru na kawę z mlekiem mam ochotę od wielkiego dzwonu i to raczej w formie deseru niż normalnej kawy. Herbaty tez nie słodzęI co, pijesz ją z przyjemnością? Jak zarekomendujesz, to może też się przerzucę.
no a ja wlasnie tylko rano na czczo mam ochotę. Potem kawa to już może nieistnieć. Więc pewnie prędzej odstawię kawę w ogóle niż zacznę pić do posiłku lub w środku dnia.Też swojego czasu piłam czarną bo w poprzedniej pracy zapomnieli mleka kupić przez dłuższy czas i tak piłam i piłam. Wróciłam do kawy z mlekiem ale migdałowym i nauczyłam się nie pić kawy rano a tym badziej na czczo. Pierwszą kawę piję najwcześniej o 10 a drugą o 17
ja herbaty też nie i prędzej byłabym skłonna odstawić cukier czy słodzidło do kawy niż mlekoCiążowe, a tu było pytanie o to czy po transferze można iść i czy idę na l4 wiec to jeszcze nie ciążowe przyznam, ze w temacie zwolnień jestem totalnie zielona, bo przez ostatnie 8 lat pracy byłam dwa razy, raz na szpitalnym po usunięciu wyrostka i raz na równo miesięcznym przy immunosupresji.
Ja piję tylko czarną kawę, bez cukru na kawę z mlekiem mam ochotę od wielkiego dzwonu i to raczej w formie deseru niż normalnej kawy. Herbaty tez nie słodzę
Po godzinie zerknęłam ponownie na ten test i tylko się wkurzyłam. Czy komuś jeszcze po dłuższym czasie pojawiał się taki cień? W sumie nawet nie cień, a jakby ta kreska prześwitywała.
Testy One Step
nie próbowałam mlek roślinnych, więc nie wiem. Jedynie owsiane @Nasturtium i nope nope
Update ode mnieHej! Witam się znad CZARNEJ kawy zobaczymy czy się przestawię Ale do posiłów mogę taką z mlekiem i erytrytolem?
Miłego piąteczku, oby zleciał szybko i bezproblemowo (szybko przynajmniej ta częśc do 16).
Ja dziś w planach trening, ogarnianie chaty i drineczek