Doktur_M
Moderator
Taaak, w środę mialam przepowiadające, a w czwartek już porodowe na pełnejMówisz że wzięło znienacka?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak, w środę mialam przepowiadające, a w czwartek już porodowe na pełnejMówisz że wzięło znienacka?![]()
Urodziłam jeszcze w styczniuHalo halo
I co u Ciebie? (Albo u wasUrodziłam jeszcze w styczniu
W obecnym momencie próbuje znaleźć pracę.I co u Ciebie? (Albo u was)
A co z dzieckiem?W obecnym momencie próbuje znaleźć pracę.
Jak wasze losy się potoczyły? Jaka decyzję podjęłaś jeśli chcesz zdradzić?W obecnym momencie próbuje znaleźć pracę.
Jak się potoczyły nasze losy. Urodziłam syna. Próbuje znaleźć pracę w Polsce ale bezskutecznie. Jeszcze sobie z tym nie poradziłam, nie pozbierałam się. Czy żałuje? Tak, żałuję.Jak wasze losy się potoczyły? Jaka decyzję podjęłaś jeśli chcesz zdradzić?
Hej. Ja też się wtrącę. Myślałam o kitsun3 ostatnio, że właśnie ja sobie poszłam na grudniowe z kresek a u niej wtedy się nie udało z biochemem;( ale już pewnie bobas ma ok miesiąca. No i marzec mam też sentymentalny, dwie córki z marca i jedna w marcu zrobiona ^^ Ciebie też pamiętam z kresekNie należę do grupy ale muszę wywołać @Kitsune bo tak całym sercem z nią byłam jeszcze z kresek, tak kibicowałam. bobas na świecie? Chłopak, dziewczynka ?
Nie należę do grupy ale muszę wywołać @Kitsune bo tak całym sercem z nią byłam jeszcze z kresek, tak kibicowałam. bobas na świecie? Chłopak, dziewczynka ?
Ooooo dziękuję za pamięć dziewczyny, aż mi się łezka w oku zakręciłaHej. Ja też się wtrącę. Myślałam o kitsun3 ostatnio, że właśnie ja sobie poszłam na grudniowe z kresek a u niej wtedy się nie udało z biochemem;( ale już pewnie bobas ma ok miesiąca. No i marzec mam też sentymentalny, dwie córki z marca i jedna w marcu zrobiona ^^ Ciebie też pamiętam z kresek![]()