reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Cześć ☺️
Ja co jakiś czas zaglądam i też się dziwię że taka cisza a o grupie prywatnej nic niewiem 🤔🙈
Na połówkowe idę we wtorek i zaczynam się denerwować ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, u mnie też mała babeczka rośnie❤️ a jak się czujecie? Ja czasami po spacerze czuje się jakbym maraton przebiegła 🤣
Co do imienia to chyba do marca nie będę wiedziała 😀 a Wy już macie wybrane?
mnie to kręgosłup boli jak idę na dłuższy spacer z psem albo coś w domu porobię to muszę potem się położyć na chwilę regeneracji 😂🤷‍♀️

Cześć ☺️
Ja co jakiś czas zaglądam i też się dziwię że taka cisza a o grupie prywatnej nic niewiem 🤔🙈
Na połówkowe idę we wtorek i zaczynam się denerwować ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, u mnie też mała babeczka rośnie❤️ a jak się czujecie? Ja czasami po spacerze czuje się jakbym maraton przebiegła 🤣
Co do imienia to chyba do marca nie będę wiedziała 😀 a Wy już macie wybrane?
Hejo 🫶🏼 Ja w 1 trymestrze masakra, 100 m przeszłam i już zadyszka 🤣 ale za to teraz ciągle sikam, ledwo wyjdę z łazienki a już mogłabym wracać i znowu 🤣

Do góry