reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Cześć ☺️
Ja co jakiś czas zaglądam i też się dziwię że taka cisza a o grupie prywatnej nic niewiem 🤔🙈
Na połówkowe idę we wtorek i zaczynam się denerwować ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, u mnie też mała babeczka rośnie❤️ a jak się czujecie? Ja czasami po spacerze czuje się jakbym maraton przebiegła 🤣
Co do imienia to chyba do marca nie będę wiedziała 😀 a Wy już macie wybrane?
mnie to kręgosłup boli jak idę na dłuższy spacer z psem albo coś w domu porobię to muszę potem się położyć na chwilę regeneracji 😂🤷‍♀️

Cześć ☺️
Ja co jakiś czas zaglądam i też się dziwię że taka cisza a o grupie prywatnej nic niewiem 🤔🙈
Na połówkowe idę we wtorek i zaczynam się denerwować ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, u mnie też mała babeczka rośnie❤️ a jak się czujecie? Ja czasami po spacerze czuje się jakbym maraton przebiegła 🤣
Co do imienia to chyba do marca nie będę wiedziała 😀 a Wy już macie wybrane?
Hejo 🫶🏼 Ja w 1 trymestrze masakra, 100 m przeszłam i już zadyszka 🤣 ale za to teraz ciągle sikam, ledwo wyjdę z łazienki a już mogłabym wracać i znowu 🤣

Dziewczyny jak radzicie sobie z bezsennością? Codziennie budzę się o 3-4 i już koniec spania..
Średnio :/ u mnie na pewno pomaga wywietrzenie sypialni ( też się budzę o tej godzinie, sypialnie wietrze przed pójściem i o tej 3 też otwieram okno na 5 minut na oścież), trochę też pomógł nawilżacz powietrza. U mnie na szczęście jest już prawie regularnie 2-3 noce gorsze, potem 2-3 lepsze, więc próbuje z tych lepszych korzystać na maxa :)

reklama
Średnio :/ u mnie na pewno pomaga wywietrzenie sypialni ( też się budzę o tej godzinie, sypialnie wietrze przed pójściem i o tej 3 też otwieram okno na 5 minut na oścież), trochę też pomógł nawilżacz powietrza. U mnie na szczęście jest już prawie regularnie 2-3 noce gorsze, potem 2-3 lepsze, więc próbuje z tych lepszych korzystać na maxa :)
Mój by mnie zabił jakbym w nocy okno otworzyła 😅🤣
To ja z kolei śpię jak zabita, póki mogę 🤣 chyba motywuje mnie to, że jeszcze wstaje do pracy xD Bardzo pomagają spacery z psem, żeby się trochę dotlenić.
ja w domu mam właśnie kota leniwca więc ciężko się zmotywować do spaceru 🤣
Ja w tygodniu o 5 się budzę, przejrzę cały internet i o 8 zasypiam spowrotem i wtedy śpię do 11 i połowa dnia z głowy, masakra

Do góry