reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny, szczególnie te, które wiecie już że będziecie mieć cesarkę - podzielicie się powodami takiego sposobu rozwiązania? O ile oczywiście nie jest to tajemnica lub zbyt osobista sprawa :D

Miałam dzisiaj sen że zaczerpnlrwawoc i że poroniłam prawdopodobnie poczym rano wstałam a tam jakieś plamki brązowe i już się stresuje jakoś mało optymistycznie

Miałam dzisiaj sen że zaczerpnlrwawoc i że poroniłam prawdopodobnie poczym rano wstałam a tam jakieś plamki brązowe i już się stresuje jakoś mało optymistycznie
Matko! Ja dzisiaj też obudziłam się cała zestresowana. Śniło mi się, że krew cieknie mi po nogach. Ostatnio niestety takie sny mam często :(

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa :) To moja pierwsza ciąża a mam 39 lat, dziś jest 5+7, termin na 24 marca 2025. Jestem wykończona czekaniem na kolejne usg, idzie oszaleć, dni płyną coraz wolniej. ,
Witaj. Doskonale Cie rozumiem, czekanie jest najgorsze. Ja mam dzisiaj 7+1, ostatnie USG miałam tydzień temu a następne dopiero prenatalne czyli za 5 tygodni 🫣

Witaj. Doskonale Cie rozumiem, czekanie jest najgorsze. Ja mam dzisiaj 7+1, ostatnie USG miałam tydzień temu a następne dopiero prenatalne czyli za 5 tygodni 🫣
Tydzień temu już widziałaś serduszko? Ja się obawiam, że pomiędzy standardowymi badaniami u mojego lekarza, będę zwiedzać wszystkie randomowe gabinety w okolicy i zbankrutuję na robieniu kolejnych usg :D

reklama
Do góry