Zagubiona-we-mgle
Fanka BB :)
Ja nadal czekam na wizytę na 9.8. Objawów jakichkolwiek brak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A która to twoja ciąża?Ja mam termin na 11 marzec ale też cesarka więc pewnie na pierwsze dni marca wypadnie. Albo ostatnie lutego ... Kto wie.![]()
Matko! Ja dzisiaj też obudziłam się cała zestresowana. Śniło mi się, że krew cieknie mi po nogach. Ostatnio niestety takie sny mam częstoMiałam dzisiaj sen że zaczerpnlrwawoc i że poroniłam prawdopodobnie poczym rano wstałam a tam jakieś plamki brązowe i już się stresuje jakoś mało optymistycznie
Witaj. Doskonale Cie rozumiem, czekanie jest najgorsze. Ja mam dzisiaj 7+1, ostatnie USG miałam tydzień temu a następne dopiero prenatalne czyli za 5 tygodniCześć dziewczyny, jestem tu nowaTo moja pierwsza ciąża a mam 39 lat, dziś jest 5+7, termin na 24 marca 2025. Jestem wykończona czekaniem na kolejne usg, idzie oszaleć, dni płyną coraz wolniej. ,
Tydzień temu już widziałaś serduszko? Ja się obawiam, że pomiędzy standardowymi badaniami u mojego lekarza, będę zwiedzać wszystkie randomowe gabinety w okolicy i zbankrutuję na robieniu kolejnych usgWitaj. Doskonale Cie rozumiem, czekanie jest najgorsze. Ja mam dzisiaj 7+1, ostatnie USG miałam tydzień temu a następne dopiero prenatalne czyli za 5 tygodni![]()
Czwarta kochana. I cZwarta cesarka.A która to twoja ciąża?
Tak. To było 6+2 z OM i 6+1 z USG.Tydzień temu już widziałaś serduszko? Ja się obawiam, że pomiędzy standardowymi badaniami u mojego lekarza, będę zwiedzać wszystkie randomowe gabinety w okolicy i zbankrutuję na robieniu kolejnych usg![]()