reklama
G
guest-1727465352
Gość
Na pewno zaleci suplementację z kwasem DHA ponieważ jest on bardzo ważny jeśli chodzi o prawidłowy wzrost wielu narządów u maluszka, w tym mózgu i oczu . Mam szczęście mieć siostrę farmaceutkę, to ona od razu podłapała temat i zaczęła mi robić wykład co muszę brać .Co do witamin, ja nie biorę takich komoleksowych, biorę kwas foliowy, wit D I jod, zobaczymy co zaleci ginek na wizycie.
Deess.
Fanka BB :)
myślę że zdecyduje się na puerie uno ona ma dość fajny składNa pewno zaleci suplementację z kwasem DHA ponieważ jest on bardzo ważny jeśli chodzi o prawidłowy wzrost wielu narządów u maluszka, w tym mózgu i oczu . Mam szczęście mieć siostrę farmaceutkę, to ona od razu podłapała temat i zaczęła mi robić wykład co muszę brać .
Kitsune
Moderator
Ja biorę Doppelhertz Aktiv Mama Premium. Ma fajny skład, ale nie dla każdego bo zawiera żelazo (akurat ja potrzebuję, mam wieczną anemię). A do tego Profolium, to jest kwas foliowy metylowany (w badaniach genetycznych wyszło że mam problem z wchłanianiem tego zwykłego).Kochane a jakie witaminy polecacie ? Ja nie w temacie , biorę na dzień dzisiejszy kwas foliowy z naturell, ale zastanawiam się nad pueria uno ? Stosowała któraś ?
A tak omega 3 także!! Ale to biorę już dluuugo, tak jak witdNa pewno zaleci suplementację z kwasem DHA ponieważ jest on bardzo ważny jeśli chodzi o prawidłowy wzrost wielu narządów u maluszka, w tym mózgu i oczu . Mam szczęście mieć siostrę farmaceutkę, to ona od razu podłapała temat i zaczęła mi robić wykład co muszę brać .
Ja też biorę pueria unoMi Pani ginekolog poleciła ostatnio Puerie lub OmegaMed. Zdecydowałam się na Puerie Uno.
@Kitsune kciukasy za pozytywne wieści
Ja też żadnych objawów . Do głowy przychodzi zaraz pełno myśli .. coś tam kawa mi nie smakuje jak w każdej ciąży ale jeszcze jest znośnie . Jeśli wszytko będzie dobrze u mnie to będzie bardzo trudna psychicznie dla mnie ciąża ale myślę pozytywnie .tym razem musi się udać
Ja też żadnych objawów . Do głowy przychodzi zaraz pełno myśli .. coś tam kawa mi nie smakuje jak w każdej ciąży ale jeszcze jest znośnie . Jeśli wszytko będzie dobrze u mnie to będzie bardzo trudna psychicznie dla mnie ciąża ale myślę pozytywnie .tym razem musi się udać
reklama
Dziewczyny, które już mają dzieci - jak sobie radziłyście z zaparciami? Położna wspomniała o Lactulose (poza woda, śliwkami, błonnikiem itd), ale kazała najpierw zapytać gina. Tyle, że gina mam za jakiś czas, a od zaparć boli mnie brzuch.