reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Udało mi się zarejestrować na prenatalne, ale współczuję trochę tym, które nie dostały skierowania z wyprzedzeniem. Ogólnie na całe warm.-maz. są 3 miejsca, z czego jedno nie ma już właśnie od teraz odnowionego kontraktu z NFZ i nie zapisują ze skierowaniem :D Pani w szpitalu wojewódzkim dała radę mnie się wcisnąć akurat na urlop we wrześniu w 12 tygodniu, ale jak się rozejdzie szerzej info, że te badania są refundowane, to naprawdę będzie trudno o dogodny termin.
Proście od razu o skierowania!
Ja myślę że dostanę we wtorek jak będzie wszystko ok , będę chciała robić w Częstochowie

reklama
Kochane, oglądam mecz i mam już ochotę płakać po 1 secie 🤣
A tak swoją drogą - czy któraś z Was miała może we wcześniejszych ciążach problem z za wysokim ciśnieniem w ciąży?

reklama
Do góry