reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
Moja ma 2.5 roku...w poniedziałek ostatni raz do żłobka idzie a potem przerwa na miesiąc. Nie wiem jak wytrzymam... Do tego na pożegnanie przyniosła jakiegoś bakcyla i już kaszle i kicha :/ aby czekać kiedy mnie zarazi... Eh

reklama
Moja ma 2.5 roku...w poniedziałek ostatni raz do żłobka idzie a potem przerwa na miesiąc. Nie wiem jak wytrzymam... Do tego na pożegnanie przyniosła jakiegoś bakcyla i już kaszle i kicha :/ aby czekać kiedy mnie zarazi... Eh
Mój siedzi ze mną w domku, bo choćbym chciała go gdzieś dać, to nie mamy w gminie żłobka 😅 Ale ja i tak nie pracuję, więc mi to akurat bez różnicy.
A te chorobska dziecięce to jest dla dorosłych tragedia. Miałam kiedyś bostonkę, brrr 😱

A propos mdłości. Tak samo jak w pierwszej ciąży, najgorsze łapią mnie w samochodzie. A w sierpniu planowaliśmy jeszcze jechać kamperem nad morze. Coś czuję, będzie wesoło 😅🙈

Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
ja śpię z 2 latkiem ale wtedy muszę 5 Latkowo dać bajkę :/ oby szybko mi przeszło spanie bo mi go szkoda choć on akurat nie narzeka hahah

Cześć dziewczyny, podczytuję Was od dwóch tygodni, bo wtedy właśnie zobaczyłam 2 kreski ❤️ kilka słów o mnie - pierwsza ciąża, 30 na karku. Póki co jestem po pierwszym badaniu, widać pęcherzyk, przedwczoraj miałam lekkie krwawienie i wylądowałam na IP, na szczęście to nie było poronienie, właściwie to nie wiedzą co to było... No nic, mam nadzieję że będzie mi dane zostać marcową mamą i to w tak doborowym towarzystwie 😎 tp wstępnie na 25.03
Witaj i trzymam kciuki abys byla marcoweczka🙂

A propos mdłości. Tak samo jak w pierwszej ciąży, najgorsze łapią mnie w samochodzie. A w sierpniu planowaliśmy jeszcze jechać kamperem nad morze. Coś czuję, będzie wesoło 😅🙈
A to ja o dziwo mam się w samochodzie świetnie. U mnie sporym wyzwaniem jest mycie zębów, otwieranie zmywarki i poczucie głodu. Chociaż jak się przejem to tez mi źle 🙈

reklama
Kochane ,a powiedzcie jak u Was z objawami macie ciągle takie same ?
Czy bolą Was po bokach placy? Mnie szczególnie po dłuższym chodzeniu. czekam na tą wizytę w środę jak na skazane okropnie się boję ☹️
mnie tak plecy czasem bola plus czuje takie punktowe pieczenie w srodku brzucha raz z jednej raz z drugiej strony i nie wiem od czego to 🤷‍♀️ moze od tych zastrzykow. Mam tez dalej mdlosci, piersi o wiele wieksze, musze jakis wiekszy stanik ogarnac... dzis tez okropnie mi sie krecilo rano w glowie no i ciagle ten brak apetytu, choc dzis np bardzo duzo zjadlam jak na mnie 🙂 ogolnie raz jest lepiej a raz gorzej 😁

Do góry