reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
Moja ma 2.5 roku...w poniedziałek ostatni raz do żłobka idzie a potem przerwa na miesiąc. Nie wiem jak wytrzymam... Do tego na pożegnanie przyniosła jakiegoś bakcyla i już kaszle i kicha :/ aby czekać kiedy mnie zarazi... Eh

reklama
Moja ma 2.5 roku...w poniedziałek ostatni raz do żłobka idzie a potem przerwa na miesiąc. Nie wiem jak wytrzymam... Do tego na pożegnanie przyniosła jakiegoś bakcyla i już kaszle i kicha :/ aby czekać kiedy mnie zarazi... Eh
Mój siedzi ze mną w domku, bo choćbym chciała go gdzieś dać, to nie mamy w gminie żłobka 😅 Ale ja i tak nie pracuję, więc mi to akurat bez różnicy.
A te chorobska dziecięce to jest dla dorosłych tragedia. Miałam kiedyś bostonkę, brrr 😱

A propos mdłości. Tak samo jak w pierwszej ciąży, najgorsze łapią mnie w samochodzie. A w sierpniu planowaliśmy jeszcze jechać kamperem nad morze. Coś czuję, będzie wesoło 😅🙈

Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
ja śpię z 2 latkiem ale wtedy muszę 5 Latkowo dać bajkę :/ oby szybko mi przeszło spanie bo mi go szkoda choć on akurat nie narzeka hahah

Cześć dziewczyny, podczytuję Was od dwóch tygodni, bo wtedy właśnie zobaczyłam 2 kreski ❤️ kilka słów o mnie - pierwsza ciąża, 30 na karku. Póki co jestem po pierwszym badaniu, widać pęcherzyk, przedwczoraj miałam lekkie krwawienie i wylądowałam na IP, na szczęście to nie było poronienie, właściwie to nie wiedzą co to było... No nic, mam nadzieję że będzie mi dane zostać marcową mamą i to w tak doborowym towarzystwie 😎 tp wstępnie na 25.03
Witaj i trzymam kciuki abys byla marcoweczka🙂

A propos mdłości. Tak samo jak w pierwszej ciąży, najgorsze łapią mnie w samochodzie. A w sierpniu planowaliśmy jeszcze jechać kamperem nad morze. Coś czuję, będzie wesoło 😅🙈
A to ja o dziwo mam się w samochodzie świetnie. U mnie sporym wyzwaniem jest mycie zębów, otwieranie zmywarki i poczucie głodu. Chociaż jak się przejem to tez mi źle 🙈

reklama
Kochane ,a powiedzcie jak u Was z objawami macie ciągle takie same ?
Czy bolą Was po bokach placy? Mnie szczególnie po dłuższym chodzeniu. czekam na tą wizytę w środę jak na skazane okropnie się boję ☹️
mnie tak plecy czasem bola plus czuje takie punktowe pieczenie w srodku brzucha raz z jednej raz z drugiej strony i nie wiem od czego to 🤷‍♀️ moze od tych zastrzykow. Mam tez dalej mdlosci, piersi o wiele wieksze, musze jakis wiekszy stanik ogarnac... dzis tez okropnie mi sie krecilo rano w glowie no i ciagle ten brak apetytu, choc dzis np bardzo duzo zjadlam jak na mnie 🙂 ogolnie raz jest lepiej a raz gorzej 😁

Do góry