Mamachlopcow
Fanka BB :)
u Wiśniewskiego w polmed mam pakiet w medicover ale nikogo tam nie ma do prowadzenia ciąży jużOoo, no i pięknie
A u kogo prowadzisz ciąże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u Wiśniewskiego w polmed mam pakiet w medicover ale nikogo tam nie ma do prowadzenia ciąży jużOoo, no i pięknie
A u kogo prowadzisz ciąże?
oj tak najważniejsze to nie dopuścić do głodu i przed samym spaniem jeszcze zjadam coś małego żeby rano nie było ssania . Ale mam tez ogromny ślinotok i ogólnie fujJa zauważyłam, że ostatnio najbardziej mdli mnie kiedy jestem głodna np. z samego rana przed śniadaniem. Przez to musiałam zmienić nawyki żywieniowe, bo zazwyczaj dość późno jadałam śniadania
Muszę spróbować ze zjedzeniem czegoś małego jeszcze przed snem może to coś pomożeoj tak najważniejsze to nie dopuścić do głodu i przed samym spaniem jeszcze zjadam coś małego żeby rano nie było ssania . Ale mam tez ogromny ślinotok i ogólnie fuj
U mnie wcześnie - ale ja generalnie mam delikatny żołądek i mam i chorobę lokomocyjna i morska. Po większej ilości alkoholu tez mam problemy, jak i po tłustym jedzeniu.A w którym tygodniu zaczęły Wam się mdłości?
Myśle ze na tym etapie robienie testów nie ma sensu, jakby nie patrzeć to jednak tylko kawałek plastiku. Jak się niepokoisz zbadaj betę z przyrostem i progesteron - i to będzie jakaś konkretna informacja.Laski ja wiem głupia jestem ale po tym obumarciu w lutym dostaje na głowę do środy jeszcze trochę zrobiłam jeszcze dwa testy które miałam czy te kreski nie są za słabe
Ja mam podobnie rano mnie najbardziej mdli dopóki nie zjem a potrafiłam jeść późno. Teraz jak się budzę to strasznie burczy mi w brzuchu i już muszę coś zjeść bo mdli. Jak zjem to mogę parę godz nic nie jesc bo nie mam apetytu i przychodzi wieczór i ssanie się włącza. I ciągle burczy mi w brzuchu nawet jak głodna nie jestem. W sklepie jak stoje też burczy i to głośno, że ludzie się uśmiechająJa zauważyłam, że ostatnio najbardziej mdli mnie kiedy jestem głodna np. z samego rana przed śniadaniem. Przez to musiałam zmienić nawyki żywieniowe, bo zazwyczaj dość późno jadałam śniadania
ja podobnie , wystarczy coś cięższego i już wiec mdłości miałam już w 6 tygodniuU mnie wcześnie - ale ja generalnie mam delikatny żołądek i mam i chorobę lokomocyjna i morska. Po większej ilości alkoholu tez mam problemy, jak i po tłustym jedzeniu.
Pierwsze mdłości mialm ok. 5+3 po tłustych frytkach na wakacjach. I od tego czasu z jakimiś małymi przerwami mi towarzyszą cały czas. .