olis87
Fanka BB :)
JaA jest ktoś z okolic Torunia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaA jest ktoś z okolic Torunia ?
To nie są słabe kreskiLaski ja wiem głupia jestem ale po tym obumarciu w lutym dostaje na głowę do środy jeszcze trochę zrobiłam jeszcze dwa testy które miałam czy te kreski nie są za słabe
Ja również Wlkp, dokładnie sam PznJa to chyba taka samotna tutaj jestem z Wlkp dziewczyny a odbiegając troszkę w przyszłość miała może któraś z Was dla maluszka czarny wózek? Raz jeden oglądałam i cały czas na fb pokazuje mi się jedna i ta sama reklama z nim i ciągle siedzi w głowie naprawdę się tak bardzo nagrzewa ? Wiadomo, że czarne przyciaga ale kurde po cos muszą produkować je w takim kolorze czy to tylko do wyglądu +
Ja również Wlkp póki co się nie udzielam poczekam do środy i zobaczymy co będzie,ale jestem na bieżącoJa to chyba taka samotna tutaj jestem z Wlkp dziewczyny a odbiegając troszkę w przyszłość miała może któraś z Was dla maluszka czarny wózek? Raz jeden oglądałam i cały czas na fb pokazuje mi się jedna i ta sama reklama z nim i ciągle siedzi w głowie naprawdę się tak bardzo nagrzewa ? Wiadomo, że czarne przyciaga ale kurde po cos muszą produkować je w takim kolorze czy to tylko do wyglądu +
Ooo to może polecisz mi jakiegoś dobrego lekarza ?Ja również Wlkp, dokładnie sam Pzn
Ja też mam upatrzony czarny z pastelowymi kwiatami i czytałam, że to materiał przeciwsłonecznyJa to chyba taka samotna tutaj jestem z Wlkp dziewczyny a odbiegając troszkę w przyszłość miała może któraś z Was dla maluszka czarny wózek? Raz jeden oglądałam i cały czas na fb pokazuje mi się jedna i ta sama reklama z nim i ciągle siedzi w głowie naprawdę się tak bardzo nagrzewa ? Wiadomo, że czarne przyciaga ale kurde po cos muszą produkować je w takim kolorze czy to tylko do wyglądu +
Ja z Bydgoszczy