reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Cudowne wieści! 😍 Ja mam dylemat, bo mam dwójkę wspaniałych lekarzy i nie umiem się zdecydować, więc chodzę na zmianę 🙃 Podejście lekarza jest bardzo cenne 🙂
Ja mam cały czas ucho zatkane 😐😐 jak mówię to jakbym mikrofon połknęła
A wiesz, że kilka dni temu miałam tak samo z uchem i nawet mnie pobolewało ale kupiłam krople do uszy, które możemy stosować i ba drugi dzień było lepiej

Cześć dziewczyny, podczytuję Was od dwóch tygodni, bo wtedy właśnie zobaczyłam 2 kreski ❤️ kilka słów o mnie - pierwsza ciąża, 30 na karku. Póki co jestem po pierwszym badaniu, widać pęcherzyk, przedwczoraj miałam lekkie krwawienie i wylądowałam na IP, na szczęście to nie było poronienie, właściwie to nie wiedzą co to było... No nic, mam nadzieję że będzie mi dane zostać marcową mamą i to w tak doborowym towarzystwie 😎 tp wstępnie na 25.03
Witaj😊 i gratulacje 🥰

Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć

Dziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć 😱 mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
Staram się delektować każdą chwilą błogiego spokoju, bo wiem że następnym razem nie będę miała tak dobrze 😂

reklama
Tak, doceniam, że mogę mieć mdłości w spokoju 😂

Chociaż akurat w tym tygodniu miałam rano spotkanie online, a 3 minuty wcześniej wisialam jeszcze nad toaleta. A ze spotkanie było z dyrektorka, która jeszcze o ciąży nie wie to musiałam tam dziarsko udawać ze jestem w świetnej formie 🙈

Do góry