reklama
XnetiX
Fanka BB :)
Ja mam do Wrocławia niedalekoA kojarzę, że mamy tu sporo dziewczyn z okolic Krakowa, to spytam z ciekawości - mamy kogoś poza mną z Wrocławia
Alabama89
A ciąże prowadzisz we Wrocławiu?Ja mam do Wrocławia niedaleko
Marcia 1983
Cudowne wieści! Ja mam dylemat, bo mam dwójkę wspaniałych lekarzy i nie umiem się zdecydować, więc chodzę na zmianę Podejście lekarza jest bardzo cenne
A wiesz, że kilka dni temu miałam tak samo z uchem i nawet mnie pobolewało ale kupiłam krople do uszy, które możemy stosować i ba drugi dzień było lepiejJa mam cały czas ucho zatkane jak mówię to jakbym mikrofon połknęła
Marcia 1983
Witaj i gratulacjeCześć dziewczyny, podczytuję Was od dwóch tygodni, bo wtedy właśnie zobaczyłam 2 kreski kilka słów o mnie - pierwsza ciąża, 30 na karku. Póki co jestem po pierwszym badaniu, widać pęcherzyk, przedwczoraj miałam lekkie krwawienie i wylądowałam na IP, na szczęście to nie było poronienie, właściwie to nie wiedzą co to było... No nic, mam nadzieję że będzie mi dane zostać marcową mamą i to w tak doborowym towarzystwie tp wstępnie na 25.03
XnetiX
Nie, nie, w Legnicy. Tam mam bliżej. Studiowałam we Wrocławiu.A ciąże prowadzisz we Wrocławiu?
Kotciara
Moderator
Staram się delektować każdą chwilą błogiego spokoju, bo wiem że następnym razem nie będę miała tak dobrzeDziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
XnetiX
Oj tak, żałuję, że nie myślałam o tym kiedyś Szczególnie przy niewielkiej różnicy wieku. Weź wytłumacz rocznemu dziecku, żeby jeszcze chwilkę poleżało, bo chce ci się spaćStaram się delektować każdą chwilą błogiego spokoju, bo wiem że następnym razem nie będę miała tak dobrze
reklama
Alabama89
Tak, doceniam, że mogę mieć mdłości w spokojuDziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząć mnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć
Chociaż akurat w tym tygodniu miałam rano spotkanie online, a 3 minuty wcześniej wisialam jeszcze nad toaleta. A ze spotkanie było z dyrektorka, która jeszcze o ciąży nie wie to musiałam tam dziarsko udawać ze jestem w świetnej formie