reklama
XnetiX
Fanka BB :)
Ja mam do Wrocławia niedalekoA kojarzę, że mamy tu sporo dziewczyn z okolic Krakowa, to spytam z ciekawości - mamy kogoś poza mną z Wrocławia![]()

Alabama89
A ciąże prowadzisz we Wrocławiu?Ja mam do Wrocławia niedaleko![]()
Marcia 1983
Cudowne wieści!Ja mam dylemat, bo mam dwójkę wspaniałych lekarzy i nie umiem się zdecydować, więc chodzę na zmianę
Podejście lekarza jest bardzo cenne
![]()
A wiesz, że kilka dni temu miałam tak samo z uchem i nawet mnie pobolewało ale kupiłam krople do uszy, które możemy stosować i ba drugi dzień było lepiejJa mam cały czas ucho zatkanejak mówię to jakbym mikrofon połknęła
Marcia 1983
WitajCześć dziewczyny, podczytuję Was od dwóch tygodni, bo wtedy właśnie zobaczyłam 2 kreskikilka słów o mnie - pierwsza ciąża, 30 na karku. Póki co jestem po pierwszym badaniu, widać pęcherzyk, przedwczoraj miałam lekkie krwawienie i wylądowałam na IP, na szczęście to nie było poronienie, właściwie to nie wiedzą co to było... No nic, mam nadzieję że będzie mi dane zostać marcową mamą i to w tak doborowym towarzystwie
tp wstępnie na 25.03

XnetiX
Nie, nie, w Legnicy. Tam mam bliżej. Studiowałam we Wrocławiu.A ciąże prowadzisz we Wrocławiu?![]()
Kotciara
Moderator
Staram się delektować każdą chwilą błogiego spokoju, bo wiem że następnym razem nie będę miała tak dobrzeDziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząćmnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć

XnetiX
Oj tak, żałuję, że nie myślałam o tym kiedyśStaram się delektować każdą chwilą błogiego spokoju, bo wiem że następnym razem nie będę miała tak dobrze![]()

reklama
Alabama89
Tak, doceniam, że mogę mieć mdłości w spokojuDziewczyny, jak ja zazdroszczę tym z was, które nie mają jeszcze dzieci albo mają już na tyle duże, że mogą sobie w ciągu dnia w miarę odpocząćmnie ratuje tylko południowa drzemka synka. Teraz też już śpi, a ja w końcu mogę poleżeć

Chociaż akurat w tym tygodniu miałam rano spotkanie online, a 3 minuty wcześniej wisialam jeszcze nad toaleta. A ze spotkanie było z dyrektorka, która jeszcze o ciąży nie wie to musiałam tam dziarsko udawać ze jestem w świetnej formie