Marcia 1983
Fanka BB :)
Ja sama farbuje sobie i w dwóch poprzednich też farbowałamLaski powiedzcie i doradzcie waham się czy farbować sobie dzisiaj włosy (sama w domu)co myślicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sama farbuje sobie i w dwóch poprzednich też farbowałamLaski powiedzcie i doradzcie waham się czy farbować sobie dzisiaj włosy (sama w domu)co myślicie
Tak potwierdzam że trzeba leczyc ja miałam jelitowke w 36 tyg ciąży wymioty biegunka i od tego że za mało płynów przyjmowałam miałam krwisty mocz okazało się że mam jakieś zapalenie pęcherza leżałam tydzień na antybiotyku w przedostatni dzień był robiony posiew moczu i kazali dobrze pobrac najlepiej po kąpieli itp bo jak coś wyjdzie dalej bd leżeć na szczęście wszystko było okHej, nie wiem czy ktoś Ci już odpisałam, bo dopiero nadrabiam. Moja gin w poprzedniej ciąży mówiła, że często zdarzają się infekcje bezobjawowe, dlatego co miesiac trzeba badać ten mocz i taka infekcje w ciąży koniecznie trzeba przeleczyc. Ja umawialabym się na wizytę albo teleporade chociaż.
Grupę krwi robi się raz mowil mi to niejeden lekarz mam wynik z 1 ciąży która była 8 lat temu i wynik ciągle aktualny bo grupa krwi raczej się niezmieniaWłaśnie- laski lekarz mi nie zlecil grupy krwi, a zawsze mialam. Pomylka, czy cos sie zmienilo w zaleceniach? Zrobil cytologoe skierowal na usg piersi do dentysty, dal zalecenia co do szczepienia na grype i krztusiec. A o grupie krwi nie wspomnial
Kurcze znowu mam isc do innego lekarza...? czy jak poczekam do 7.08 to mnie nie wyzwie że za późno przychodzę? nie wiem co robić... niech się kończą już te wszystkie badania i wyniki co wyniki jak będę chodzić do innego lekarza to zaraz mi lekarzy w województwie zabraknie dodam, że mój obecny lekarz jest taki, że jak się coś stanie to mi ani nr ani nic nie zostawił tylko powiedział, że w razie czego mam sie w moim mieście na sor kierować. Ale nie mogę trafić na dobregoTak potwierdzam że trzeba leczyc ja miałam jelitowke w 36 tyg ciąży wymioty biegunka i od tego że za mało płynów przyjmowałam miałam krwisty mocz okazało się że mam jakieś zapalenie pęcherza leżałam tydzień na antybiotyku w przedostatni dzień był robiony posiew moczu i kazali dobrze pobrac najlepiej po kąpieli itp bo jak coś wyjdzie dalej bd leżeć na szczęście wszystko było ok
Mnie głowa boli i w dodatku nos zatkany masakra też mnie to męczyDziewczyny a jak sobie radzicie z okropnym bólem głowy?
Ja mam cały czas ucho zatkane jak mówię to jakbym mikrofon połknęłaMnie głowa boli i w dodatku nos zatkany masakra też mnie to męczy
to zalezy, ja mialam robiona 10 lat temu przez szpital ale tylko jedno oznaczenie, niepotwierdzony wynik byl i teraz lekarz kazal mi powtorzyc ale jak ktos ma dwa razy oznaczana grupe czyli potwierdzona to juz nie ma koniecznosci powtarzaniaGrupę krwi robi się raz mowil mi to niejeden lekarz mam wynik z 1 ciąży która była 8 lat temu i wynik ciągle aktualny bo grupa krwi raczej się niezmienia
Nic nie pokazywalam. Nie mam zadnych papierow na to. Ttlko robilam 2 razy w poprzednich ciazach. I mowila wtedy lekarka ze w kazdej ciazy trzeba. A on nie zleciljak mialas robiona z potwierdzeniem czyli 2 pobrania krwi i pokazalas mu papierek to to wystarczy i nie trzeba powtarzac.