Ja dziewczyny jadę na 14.15 do mojej lekarki, bo zaczął mi się ból podbrzusza, taki intensywniejszy, bardziej czuję lewą stronę jakby mega napiętą, nie wiem, ale mnie to mega martwi i nie mija, ból pleców w odcinku lędźwiowym też mam więc mega mnie to stresuje. Na szczęście akurat dziś lekarka przyjmuje i zwolniła się wizyta...ehhh...
reklama
Anet29
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki aby sie okazalo ze to tylko rozciagajaca sie macica. Daj znac po wizycie jak sytuacja.Ja dziewczyny jadę na 14.15 do mojej lekarki, bo zaczął mi się ból podbrzusza, taki intensywniejszy, bardziej czuję lewą stronę jakby mega napiętą, nie wiem, ale mnie to mega martwi i nie mija, ból pleców w odcinku lędźwiowym też mam więc mega mnie to stresuje. Na szczęście akurat dziś lekarka przyjmuje i zwolniła się wizyta...ehhh...
Marcia 1983
Hej ja mam tylko obrzmiałe piersi a tak czuje się superJak się dziś czujecie? U mnie nadal delikatny ból sutków, a tak to brak jakichkolwiek innych objawów
Hej witaj w naszym gronie ja mam termin na 3
Powodzenia daj znać po wizycie co i jakJa dziewczyny jadę na 14.15 do mojej lekarki, bo zaczął mi się ból podbrzusza, taki intensywniejszy, bardziej czuję lewą stronę jakby mega napiętą, nie wiem, ale mnie to mega martwi i nie mija, ból pleców w odcinku lędźwiowym też mam więc mega mnie to stresuje. Na szczęście akurat dziś lekarka przyjmuje i zwolniła się wizyta...ehhh...
Paulina933
U mnie z tym terminem to ciężko, bo licząc od ostatniego okresu to termin 29.02 /1.03 a cykle różnie bo raz 29 raz 32 a licząc tak jak myślę ,że to w Boże Ciało się udało a jestem na 98% pewna , to na 14.03 lekarz potwierdził że na USG tak też wyglądało że w Boże Ciało fajna data bo 12.03 mam urodziny więc może by taki prezent urodzinowy był ale okaże się dopiero na kolejnej wizycie
pestka339
trzymam mocno kciukiJa dziewczyny jadę na 14.15 do mojej lekarki, bo zaczął mi się ból podbrzusza, taki intensywniejszy, bardziej czuję lewą stronę jakby mega napiętą, nie wiem, ale mnie to mega martwi i nie mija, ból pleców w odcinku lędźwiowym też mam więc mega mnie to stresuje. Na szczęście akurat dziś lekarka przyjmuje i zwolniła się wizyta...ehhh...
Sylwia 7 ♹ 🕖
Super wynikMam wyniki
Dziś beta 891,60 i progesteron troszkę mi podskoczył na 12,05
nicola27
Witam wszystkie nowe mamusie i życzę cudownych 9 miesiecy. A przede wszystkim spokojnych.
U mnie z objawów ból piersi. Muszę mieć luźny stanik .
Tak jak wy wciąż biegam do toalety. Ogólnie jeszcze nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży.
Dzięki uprzejmości prywatnej lekarki wizytę mam jutro. Mam wbić się między pacjentkami. To miłe bo jeszcze nigdy nie miałam kontaktu telefonicznego z ginekologiem pewnie dużo nie zobaczę ale zawsze coś.
U mnie z objawów ból piersi. Muszę mieć luźny stanik .
Tak jak wy wciąż biegam do toalety. Ogólnie jeszcze nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży.
Dzięki uprzejmości prywatnej lekarki wizytę mam jutro. Mam wbić się między pacjentkami. To miłe bo jeszcze nigdy nie miałam kontaktu telefonicznego z ginekologiem pewnie dużo nie zobaczę ale zawsze coś.
Sylwia 7 ♹ 🕖
Idź, idź lepiej to sprawdzić i najważniejsze jest zdrowie psychiczne jeśli to Cię uspokoi to oczywiście idźJa dziewczyny jadę na 14.15 do mojej lekarki, bo zaczął mi się ból podbrzusza, taki intensywniejszy, bardziej czuję lewą stronę jakby mega napiętą, nie wiem, ale mnie to mega martwi i nie mija, ból pleców w odcinku lędźwiowym też mam więc mega mnie to stresuje. Na szczęście akurat dziś lekarka przyjmuje i zwolniła się wizyta...ehhh...
reklama
Mamachlopcow
Mam 28 lat i zupełnie nie planowałam 3 ciąży teraz ale tak się złożyło ze będąc miesiąc temu u ginekologa zapytałam czy po 2cc jest dla mnie nadzieja na 3 bobo (1 poronienie w 2017 , syn z 2018 i syn z 2020) powiedział ze daje zielone światło . OM miałam 29.05 zaraz mam teleporade ponieważ muszę przyjmować acard test w sobotę pokazał 2 kreski dziś planuje jeszcze raz go wykonać . A i brzuch mnie boli praktycznie ciagle