reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny, obserwuję Was już od kilku dni, ale dziś w końcu się witam. We wtorek i środę zobaczyłam wyraźne dwie kreski, a teraz właśnie wróciłam z pobrania krwi na betę. Nie planowałam jej robić, ale okazało się że u gina do którego będę chodzić wymagają na pierwszą wizytę wynik bety. Pewnie dlatego, że tam tylko ciąże prowadzą na NFZ, zwykłe wizyty już prywatnie. Chodziłam tam w pierwszej ciąży i nie było takiego wymagania, więc mimo że to druga ciąża to betę robię pierwszy raz. Wizytę mam 11.07, to będzie 5+5, jestem ciekawa czy może będzie już serduszko? W pierwszej ciąży w 6+2 już było. Teraz też liczę że na pierwszej wizycie już zobaczę ten migający punkcik na USG, szczególnie że mam podejrzenia że owulację miałam w tym cyklu wcześniej. ☺
Cześć, nudnych 9 miesięcy ❤️
Daj koniecznie znać jak otrzymasz wynik bety 😊

reklama
Jak się dziś czujecie? U mnie nadal delikatny ból sutków, a tak to brak jakichkolwiek innych objawów 😄
U mnie też delikatny ból sutków, i w podbrzuszu czuje pobolewanie, najbardziej wieczorami :) Czuję też zmęczenie, ale nie wiem czy to za sprawą ciąży czy mojego ząbkującego łobuza🙈 a tak to objawów brak.

Miłego poniedziałku dziewczyny❤️
Ja dziś jadę trzeci raz na betę, mam stresa, cały czas w głowie przelatują mi myśli o CP, aż mnie sama ta myśl przeraża. Trzymajcie kciuki żeby przyrost był prawidłowy 🙏
Później jadę z córcią na rehabilitację, więc jakoś ten dzień zleci myślę w miarę szybko 🙂
O i moje teściki, już się postaram nie robić😅

Załączniki

• 20230703_085318.jpg
    20230703_085318.jpg
    479,7 KB · Wyświetleń: 57
Miłego poniedziałku dziewczyny❤️
Ja dziś jadę trzeci raz na betę, mam stresa, cały czas w głowie przelatują mi myśli o CP, aż mnie sama ta myśl przeraża. Trzymajcie kciuki żeby przyrost był prawidłowy 🙏
Później jadę z córcią na rehabilitację, więc jakoś ten dzień zleci myślę w miarę szybko 🙂
O i moje teściki, już się postaram nie robić😅
Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści 😊

Witam wszystkie nowe mamusie i zycze cudownych 9 miesiecy 🙂
Trzymam kciuki za bety ✊
Jestem jak najbardziej za zeby zrobic liste z terminami porodow

Cześć, miło że dołączyłaś ☺️ piękne kreski 😁

Hej witaj w naszym gronie😁 ja mam termin na 3 marca 🥰

Jak się dziś czujecie? U mnie nadal delikatny ból sutków, a tak to brak jakichkolwiek innych objawów 😄

Cześć, witamy w naszym gronie 🥰
Kreski prezentują się świetnie.

Natomiast jeżeli chodzi o samopoczucie u mnie w dalszym ciągu ok, jedynie mam problemy ze snem, wieczorem nie mogę zasnąć, rano budzę się o 5 🥵

Tymczasem pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku!
Dziękuję dziewczyny ❤️ Razem będzie dużo raźniej :D

Co do samopoczucia - nie mam żadnych objawów, poza brakiem okresu oczywiście :p w pierwszej ciąży czułam lekkie bóle podobne do tych menstruacyjnych, teraz kompletnie nic. Ogólnie trochę się obawiam o sprawy hormonalne, nadal karmię nocami i bezskutecznie próbuję odstawić małą na 100%

Dziękuję dziewczyny ❤️ Razem będzie dużo raźniej :D

Co do samopoczucia - nie mam żadnych objawów, poza brakiem okresu oczywiście :p w pierwszej ciąży czułam lekkie bóle podobne do tych menstruacyjnych, teraz kompletnie nic. Ogólnie trochę się obawiam o sprawy hormonalne, nadal karmię nocami i bezskutecznie próbuję odstawić małą na 100%
Twoja córcia ma 2.5roku tak? 🙂 podziwiam Cie naprawdę, że jeszcze karmisz! Ja też karmie, ale moja ma 9 miesięcy no i coraz mniej tego mleczka pije, a co za tym idzie mam coraz mniej pokarmu, więc przymierzam się do zakończenia karmienia powoli 😐 głównie nocami karmie jeszcze, w dzień może raz się zdarzy.

Hejka, ja dziś na wkładce zobaczyłam leciutko brązowawy śluz...więc wiecie co się teraz ze mną dzieje, streeesik i taki pewnie będzie cały dzień. Liczę tylko na to, że to po seksie, bo wczoraj tego tamtego i czułam, że śluzówka tam inna niż zawsze, no i potem uczucie lekkiego "obtarcia" w środku....ehhh czemu to wszystko musi być tak stresujące! :rolleyes2:
ja wlasnie dlatego sie boje sexu i narazie do wizyty nie bedzie nic 🙂 maz przyjal do wiadomosci hehe

reklama
Do góry