reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Witajcie dziewczyny :) w czwartek wykonałam test i chciałabym dołączyć do Waszego grona 😁 Może powiem coś krótko o sobie :) Nazywam się Angela, za miesiąc zmieniam cyfrę na 3 z przodu 😄 Jestem już mamą 2,5 letniej dziewczynki, o którą staraliśmy się prawie dwa lata. Od niedawna mieszkamy wszyscy w Niemczech, obecnie jestem na dłuższym urlopie w Polsce. Do ponownego powiększenia rodziny podchodziłam różnie :p W zeszłym miesiącu poniosło nas z mężem, przemyślenia przyszły dzień po 😅 Nikt z nas nie zakładał, że tak szybko mogłoby się udać po poprzednich doświadczeniach (chociaż wiadomo, że to tak nie działa). Już tydzień przed spodziewanym okresem przeczuwałam, że chyba jednak stało się :) gdy była spóźniona dwa dni byłam już niemal pewna... Oto moje kreseczki :D Termin OM 05.03
Cześć, miło że dołączyłaś ☺️ piękne kreski 😁

reklama
Witajcie dziewczyny :) w czwartek wykonałam test i chciałabym dołączyć do Waszego grona 😁 Może powiem coś krótko o sobie :) Nazywam się Angela, za miesiąc zmieniam cyfrę na 3 z przodu 😄 Jestem już mamą 2,5 letniej dziewczynki, o którą staraliśmy się prawie dwa lata. Od niedawna mieszkamy wszyscy w Niemczech, obecnie jestem na dłuższym urlopie w Polsce. Do ponownego powiększenia rodziny podchodziłam różnie :p W zeszłym miesiącu poniosło nas z mężem, przemyślenia przyszły dzień po 😅 Nikt z nas nie zakładał, że tak szybko mogłoby się udać po poprzednich doświadczeniach (chociaż wiadomo, że to tak nie działa). Już tydzień przed spodziewanym okresem przeczuwałam, że chyba jednak stało się :) gdy była spóźniona dwa dni byłam już niemal pewna... Oto moje kreseczki :D Termin OM 05.03
Hej witaj w naszym gronie😁 ja mam termin na 3 marca 🥰

Jak się dziś czujecie? U mnie nadal delikatny ból sutków, a tak to brak jakichkolwiek innych objawów 😄
Cześć! 😊 Ja ostatnio czuję się dobrze 🧡 z tym że umycie zębów od wczoraj to dla mnie wyzwanie 😵‍💫 chyba muszę inną pastę kupić bo na sam widok tej której używam mam odruch 🤮 przed pracą jadę na betę 😅 to będzie już moja 4... Jadę w inne miejsce bo tam gdzie zawsze jestem już mnie chyba znają 🤣 ból kolana jest trochę mniejszy, zobaczę jak to będzie w ciągu dnia 🥹 w domu chcą mnie ' częstować ' maściami na ból i opuchnięcia a przecież nie mogę... A oni nie wiedzą 🤷 🧐 prze cyry mówię wam 😅 obawiam się jutrzejszej wizyty a z drugiej strony bardzo bym chciała żeby już dziś iść i usłyszeć cokolwiek dobrego 💚 ✊

Cześć! 😊 Ja ostatnio czuję się dobrze 🧡 z tym że umycie zębów od wczoraj to dla mnie wyzwanie 😵‍💫 chyba muszę inną pastę kupić bo na sam widok tej której używam mam odruch 🤮 przed pracą jadę na betę 😅 to będzie już moja 4... Jadę w inne miejsce bo tam gdzie zawsze jestem już mnie chyba znają 🤣 ból kolana jest trochę mniejszy, zobaczę jak to będzie w ciągu dnia 🥹 w domu chcą mnie ' częstować ' maściami na ból i opuchnięcia a przecież nie mogę... A oni nie wiedzą 🤷 🧐 prze cyry mówię wam 😅 obawiam się jutrzejszej wizyty a z drugiej strony bardzo bym chciała żeby już dziś iść i usłyszeć cokolwiek dobrego 💚 ✊
Koniecznie daj znać jak otrzymasz wyniki ❤️ Ja z pastą do zębów nie mam problemu ale czasem mam odruch wymiotny kiedy łykam suple 😂
Również okropnie nie mogę doczekać się wizyty, już odliczam 😍
Mnie zaczynają boleć cycki, zwłaszcza lewy 🥴 a tak od początku to tylko mega senność i zadyszka przy byle jakiej czynności
O tak! Mam to samo, nagle wychodzenie po schodach jest niczym maraton 😂

Cześć, witamy w naszym gronie 🥰
Kreski prezentują się świetnie.

Natomiast jeżeli chodzi o samopoczucie u mnie w dalszym ciągu ok, jedynie mam problemy ze snem, wieczorem nie mogę zasnąć, rano budzę się o 5 🥵

Tymczasem pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku!

Mnie zaczynają boleć cycki, zwłaszcza lewy 🥴 a tak od początku to tylko mega senność i zadyszka przy byle jakiej czynności
U mnie też bez zmian;) cycki chcą wyskoczyć poza orbitę tylko , mi teraz lekarz kazał przyjść dopiero 28 lipca, nie wiem jak ja to wytrzymam do tego czasu 😱 dziewczyny ile kosztuje HIV i toxoplazmozy ? Bo muszę zrobić też na kolejną wizytę a jestem ciekawa ile szykowac pieniążków

U mnie też bez zmian;) cycki chcą wyskoczyć poza orbitę tylko , mi teraz lekarz kazał przyjść dopiero 28 lipca, nie wiem jak ja to wytrzymam do tego czasu 😱 dziewczyny ile kosztuje HIV i toxoplazmozy ? Bo muszę zrobić też na kolejną wizytę a jestem ciekawa ile szykowac pieniążków
Pewnie ok 100 zł za te dwa badania, tak jest przynamniej u mnie w labie ☺️
A czemu tylko te dwa badania, a nie od razu całą resztę? 😅

reklama
U mnie z objawów to to że mam ciut tkliwe piersi i tak kilka razy w ciągu dnia mnie cos w nich żałuję czasami coś żałuję w podbrzusza ale z dnia na dzień rzadziej i mam wrażenie że czasami mnie mdli ale jest to tak delikatne że niewiem czy to mdłości zgaga czy głodna jestem 🤣 ciągle mam schizy że vos nie tak jak tylko cycki mnie nie bolą np przez kilka godzin to już stos czarnych myśli i siedzę i czekam aż coś po czuje tak codziennie wykończenie się chyba...

Do góry