reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Póki co wizyty mam w klinice niepłodności w Bydgoszczy, dzięki której udało mi się zajść w ciążę 😊. Później będę rozglądać się za kimś w Toruniu
Ja w poprzednich ciążach chodzilam do krepskiej, teraz ona na macierzynskim. I musialam szukac kogos innego. Zalezalo mi na citomedzie, bo tam prowadzilam poprzednie ciaze, bednarek.ronil.prenatalne, no wszystko super. A dodatkowo zrobili mi pakiet w robocie z luxmedu ( luxmed przejal cietomed) i sie ucieszylam ze chociaz w koncu skorzystam. A tu sie wczoraj dowoedzialam ze lekarze uciekaja. Bednarek otwiera jakas klinikę (bedzie sie miescic w hotelu copernicus) i zabiera ze soba najlepszych lekarzy. I tka teraz pierwsza wizyte mialam u Sochy, ale u kogo dalej bede prowadzic ciaze to nie wiem. Poszlabym do nich prywatnie w tym copernicusie, ale boje sie ze ceny za wizyte beda zaporowe

Witam się i ja w ten okropny dzień. Wczoraj wieczorem już po badaniu u ginekologa który nie był super delikatny bo dość mocno czułam jak mi jeździ tam…zauważyłam plamienie a dzisiaj plamienie z mini kropkami różowej wydzieliny, mam nadzieje ze to od tego badania bo nic mnie nie boli. Oszaleje po prostu. Czeka mnie cyrk na kółkach z tymi plamieniami😞😔😭

Witam się i ja w ten okropny dzień. Wczoraj wieczorem już po badaniu u ginekologa który nie był super delikatny bo dość mocno czułam jak mi jeździ tam…zauważyłam plamienie a dzisiaj plamienie z mini kropkami różowej wydzieliny, mam nadzieje ze to od tego badania bo nic mnie nie boli. Oszaleje po prostu. Czeka mnie cyrk na kółkach z tymi plamieniami😞😔😭
Po pierwszej wizycie też miałam delikatne różowego plamienie, szybko przeszło...oj dobrze wiem że oszaleć można od tego wszystkiego ;)

Dziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Oczywiście naczytałam się na necie wiadomo o czym i teraz schizuje :(
Powiem Ci zw ja też czuje się dużo lepiej bylybdni różne raz zygalam non stop raz tylko raz natomiast teraz od kilku dni mam tylko lekkie mdłości naprawdę lekkie i tak jak wcześniej nic mi nie smakowało tak teraz jem już coraz więcej też się strasznie martwię ale biorę leki a reszta w rękach Boga co ma być to będzie.. kiedy masz wizyte ? Ja 8 sierpnia

Powiem Ci zw ja też czuje się dużo lepiej bylybdni różne raz zygalam non stop raz tylko raz natomiast teraz od kilku dni mam tylko lekkie mdłości naprawdę lekkie i tak jak wcześniej nic mi nie smakowało tak teraz jem już coraz więcej też się strasznie martwię ale biorę leki a reszta w rękach Boga co ma być to będzie.. kiedy masz wizyte ? Ja 8 sierpnia
Ja mam serduszkowa 1.08....no co ka być to będzie, ale człowiek jednak sie martwi. S objawy źle nie m też źle 🤣

reklama
Ktory to u ciebie tydzień?

Do góry