reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Oczywiście naczytałam się na necie wiadomo o czym i teraz schizuje :(

reklama
lekarza prowadzącego też macie w Tarnowie ? ☺️
Nie, zastanawiałam się nad jakąś Panią doktor (już nie pamiętam nazwiska) bo przyjmowała też w Tuchowie, ale ciężko było się do niej dostać, więc z tego względu z polecenia mam super lekarza z Podkarpacia, kawałek mam do niego, ale jest zawsze pod telefonem i szybko przyjmuje gdy coś się dzieje, ma też podpisane umowy z Tuchowem i Tarnowem i w sumie do Tuchowa mi polecił się zapisać na prenatalne, bo on robi prywatnie , a ja się łapie na te refundowane. Ogólnie to ciężko mi było się umówić do kogoś tutaj, bo nie znałam tych lekarzy, bo wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie dość długi okres i myślałam, że tam przyjdzie mi prowadzić ciążę, aż nagle zdecydowaliśmy się wrócić 😄

Dziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Też tak miałam przez jeden dzień, ale wróciło. Nie zamartwiaj się, bo objawy czy brak objawów to żaden wyznacznik. 🙂

Nie, zastanawiałam się nad jakąś Panią doktor (już nie pamiętam nazwiska) bo przyjmowała też w Tuchowie, ale ciężko było się do niej dostać, więc z tego względu z polecenia mam super lekarza z Podkarpacia, kawałek mam do niego, ale jest zawsze pod telefonem i szybko przyjmuje gdy coś się dzieje, ma też podpisane umowy z Tuchowem i Tarnowem i w sumie do Tuchowa mi polecił się zapisać na prenatalne, bo on robi prywatnie , a ja się łapie na te refundowane. Ogólnie to ciężko mi było się umówić do kogoś tutaj, bo nie znałam tych lekarzy, bo wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie dość długi okres i myślałam, że tam przyjdzie mi prowadzić ciążę, aż nagle zdecydowaliśmy się wrócić 😄
Też długo zastanawiałam się jakiego lekarza wybrać, ale zostałam przy tej do której chodziłam jeszcze przed ciążą ( przyjmuje w Tarnowie ) do tej pory jestem bardzo zadowolona... Zobaczę jak będzie wyglądać moja wizyta we wtorek. Byłam na wizycie u innego ( bardzo polecany lekarz w Tarnowie ) bo akurat Lekarz który mnie prowadzi był na urlopie a ja chciałam zobaczyć już serduszko 😊 i szczerze mówiąc jakoś nie byłam zadowolona z tej wizyty... niby ok ale jakoś wolę zostać przy swojej ☺️

To jest normalne organizm już się przyzwyczaił do hormonów i mogą ustąpić całkowicie albo się zmniejszyć 😊

Witam wszystkie nowe dziewczyny, uzupełniłam pierwszą stronę, jeśli bym kogoś pominęła przypadkowo to dajcie znać ;)

reklama
Do góry