reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Dziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Oczywiście naczytałam się na necie wiadomo o czym i teraz schizuje :(

reklama
lekarza prowadzącego też macie w Tarnowie ? ☺️
Nie, zastanawiałam się nad jakąś Panią doktor (już nie pamiętam nazwiska) bo przyjmowała też w Tuchowie, ale ciężko było się do niej dostać, więc z tego względu z polecenia mam super lekarza z Podkarpacia, kawałek mam do niego, ale jest zawsze pod telefonem i szybko przyjmuje gdy coś się dzieje, ma też podpisane umowy z Tuchowem i Tarnowem i w sumie do Tuchowa mi polecił się zapisać na prenatalne, bo on robi prywatnie , a ja się łapie na te refundowane. Ogólnie to ciężko mi było się umówić do kogoś tutaj, bo nie znałam tych lekarzy, bo wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie dość długi okres i myślałam, że tam przyjdzie mi prowadzić ciążę, aż nagle zdecydowaliśmy się wrócić 😄

Dziewczyny, nie wiem co myśleć...do wczoraj czyli przez 1,5 tyg byłam nie do życia z tymi mdloścismi..dziś wstałam i nic, zero, zjadlam juz 2 posilki ...czy to normalne?
Też tak miałam przez jeden dzień, ale wróciło. Nie zamartwiaj się, bo objawy czy brak objawów to żaden wyznacznik. 🙂

Nie, zastanawiałam się nad jakąś Panią doktor (już nie pamiętam nazwiska) bo przyjmowała też w Tuchowie, ale ciężko było się do niej dostać, więc z tego względu z polecenia mam super lekarza z Podkarpacia, kawałek mam do niego, ale jest zawsze pod telefonem i szybko przyjmuje gdy coś się dzieje, ma też podpisane umowy z Tuchowem i Tarnowem i w sumie do Tuchowa mi polecił się zapisać na prenatalne, bo on robi prywatnie , a ja się łapie na te refundowane. Ogólnie to ciężko mi było się umówić do kogoś tutaj, bo nie znałam tych lekarzy, bo wcześniej mieszkaliśmy w Warszawie dość długi okres i myślałam, że tam przyjdzie mi prowadzić ciążę, aż nagle zdecydowaliśmy się wrócić 😄
Też długo zastanawiałam się jakiego lekarza wybrać, ale zostałam przy tej do której chodziłam jeszcze przed ciążą ( przyjmuje w Tarnowie ) do tej pory jestem bardzo zadowolona... Zobaczę jak będzie wyglądać moja wizyta we wtorek. Byłam na wizycie u innego ( bardzo polecany lekarz w Tarnowie ) bo akurat Lekarz który mnie prowadzi był na urlopie a ja chciałam zobaczyć już serduszko 😊 i szczerze mówiąc jakoś nie byłam zadowolona z tej wizyty... niby ok ale jakoś wolę zostać przy swojej ☺️

To jest normalne organizm już się przyzwyczaił do hormonów i mogą ustąpić całkowicie albo się zmniejszyć 😊

Witam wszystkie nowe dziewczyny, uzupełniłam pierwszą stronę, jeśli bym kogoś pominęła przypadkowo to dajcie znać ;)

reklama
Do góry