Marcia 1983
Fanka BB :)
A mnie wzięło dziś na placki ziemniaczane i właśnie je smażę mam nadzieje, że dam radę bo wali mi tym olejem jak nie wiem co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pomalu wracam do zywych tzn juz nie musze lezec calymi dniami, ale np pokoj sprzatam na raty co chwile siadajac bo brak mi sily mysle ze juz bedzie z dnia na dzien coraz lepiej, brzuszek tez juz zaczal rosnac wiec nie bede sie stresowac ze nie ma objawow a wlasnie smarujecie juz czyms brzuchy?Chyba na to czekam a byłam już wymordowana tym stanem...
To już moja 4 wizyta i pierwszy raz po wizycie tak mam ale No naprawdę mocno mnie zbadał wiec wierze ze to to, moja siostra w każdej z 3 ciąż miała tak samo także chyba u nas to rodzinnePo pierwszej wizycie też miałam delikatne różowego plamienie, szybko przeszło...oj dobrze wiem że oszaleć można od tego wszystkiego
o mamusie jade do Ciebie na te placki strasznie bym zjadla takie same bez niczego, no ewentualnie z ogorkiem kiszonymA mnie wzięło dziś na placki ziemniaczane i właśnie je smażę mam nadzieje, że dam radę bo wali mi tym olejem jak nie wiem co
Oki wpisane, pamiętaj tylko abym cię dodała na listę jak już będziesz znać TPJeśli mogę to poproszę wizytę serduszkową 1.08
o mniaaaaam ależ bym zjadła placki po zbójnickuA mnie wzięło dziś na placki ziemniaczane i właśnie je smażę mam nadzieje, że dam radę bo wali mi tym olejem jak nie wiem co
Ja zapisałam się na własną rękę na prenatalne do wybranego gina, bo w sumie mi nie przysługuje skierowanie na prenatalne na NFZ (a nie wiem czy można dostać skierowanie prywatnie...?)Dziewczyny na prenatalne zapisujcie się dopiero jak dostaniecie skierowanie ? Pierwsza ciąża wiec jestem w tym zielona a teraz wizytę mam dopiero 9.08 czyli w 9+4 i nie wiem czy to nie za późno jak prenatalne najlepiej robić w 12tyg
Ja się zapisałam telefonicznie i powiedziałam, że doniosę skierowanie Nie było problemu. Lepiej zapisz się szybciej, bo ja zapisywałam się wczoraj na 01.09 i były tylko 3 wolne terminy już. Także lepiej nie zwlekaćDziewczyny na prenatalne zapisujcie się dopiero jak dostaniecie skierowanie ? Pierwsza ciąża wiec jestem w tym zielona a teraz wizytę mam dopiero 9.08 czyli w 9+4 i nie wiem czy to nie za późno jak prenatalne najlepiej robić w 12tyg