reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Chyba na to czekam 🤣a byłam już wymordowana tym stanem...
ja pomalu wracam do zywych 😁 tzn juz nie musze lezec calymi dniami, ale np pokoj sprzatam na raty co chwile siadajac bo brak mi sily 🙂 mysle ze juz bedzie z dnia na dzien coraz lepiej, brzuszek tez juz zaczal rosnac wiec nie bede sie stresowac ze nie ma objawow 🙂 a wlasnie smarujecie juz czyms brzuchy?

Po pierwszej wizycie też miałam delikatne różowego plamienie, szybko przeszło...oj dobrze wiem że oszaleć można od tego wszystkiego ;)
To już moja 4 wizyta i pierwszy raz po wizycie tak mam ale No naprawdę mocno mnie zbadał wiec wierze ze to to, moja siostra w każdej z 3 ciąż miała tak samo także chyba u nas to rodzinne

Dziewczyny na prenatalne zapisujcie się dopiero jak dostaniecie skierowanie ? Pierwsza ciąża wiec jestem w tym zielona a teraz wizytę mam dopiero 9.08 czyli w 9+4 i nie wiem czy to nie za późno jak prenatalne najlepiej robić w 12tyg

Jeśli mogę to poproszę wizytę serduszkową ❤️ 1.08
Oki wpisane, pamiętaj tylko abym cię dodała na listę jak już będziesz znać TP ☺️
W ogóle wiem, nudna jestem z tą listą, ale na jej podstawie będziemy zbierać osoby do grupy prywatnej, a tu niektórzy wpadają i wypadają i nie chciałabym, aby później ktoś miał pretensje, że nie został dodany do grupy 😔

Dziewczyny na prenatalne zapisujcie się dopiero jak dostaniecie skierowanie ? Pierwsza ciąża wiec jestem w tym zielona a teraz wizytę mam dopiero 9.08 czyli w 9+4 i nie wiem czy to nie za późno jak prenatalne najlepiej robić w 12tyg
Ja zapisałam się na własną rękę na prenatalne do wybranego gina, bo w sumie mi nie przysługuje skierowanie na prenatalne na NFZ (a nie wiem czy można dostać skierowanie prywatnie...?) :)

Ja się zapisałam telefonicznie i powiedziałam, że doniosę skierowanie 🙂 Nie było problemu. Lepiej zapisz się szybciej, bo ja zapisywałam się wczoraj na 01.09 i były tylko 3 wolne terminy już. Także lepiej nie zwlekać ✊🏻

reklama
Na mdłości cudownie robi mi sok ze świeżo wyciśniętych pomarańczy 😍 Piję pół litra tego soku dziennie i mdłości mi po nim przechodzą jak ręką odjął 🤪 Wiadomo, że znów później wracają, ale chociaż przez chwile jest cisza.

Do góry