Cześć dziewczyny, chciałabym przywitać się z Wami nieśmiało. Może najpierw coś o mnie, mam 27 lat, dzieci na pokładzie brak, ale może za 8 miesięcy się to zmieni
W marcu zaliczyłam poronienie samoistne na wczesnym etapie, bo na początku 6tyg. Od maja zaczęliśmy z partnerem starania i w 3 cyklu się udało
dziś mam dopiero 4+4, do lekarza idę w środę 26.08. Nie robiłam bety, nie chce się nakręcać, pewnie nie będziecie tego pochwalać ale uważam że co ma być to będzie
Zrobię ją dopiero przed wizytą u lekarza we wtorek, razem z progiem i podstawowymi badaniami. Termin porodu apki wyliczają mi na 26.03.2024, wiec pewnie będę jedną z ostatnich mamusiek. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie ciepło, mam 0 doświadczenie z dziećmi, a z ciążą tym bardziej -5, wiec na pewno nie raz będę potrzebowała porady
W sumie już mam problem, ale może będziecie mogły mnie uspokoić: mam wakacje zaklepane od pół roku w Grecji
będę wtedy 9-8 tc. Błagam powiedzcie że to jest wykonalne żebym poleciała na te wakacje xd od razu powiem, że się załamie jak nie pojadę, będzie depresja przed porodowa